Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam spreman biti u vlasti i ne pitam za cijenu!
Čija je ovo zemlja? - Babina, Babinaaa Koja je ovo vojska? -Narodna obranaaa Narod ćemo mi braniti dok nas Babo smilo vodi ne mogu nas pobijeditiiii Pozdrav Babibim iz Šumadije
Nikoga ovi ljudi nisu izdali. Oni se uvijek bore protiv izdaje koja je namijenjena Krajini. U Krajinu se samo dolazi kad treba vojske i glasova za izbore. DNZ je najveci borac za ravnopravnost Krajine i krajinsika. U ratu su se kovali mracni planovi sa Krajinom, ali nije uspijelo. Od rata se vrsi nevidjeno osiromasavanje i pljacka Krajine, ali ni to Vam nece uspijeti!
Vrlo cudno. Mi znamo da ste bili spremni ici u vlast cak i protiv svog vlastitog naroda... Izdajnici Abdicevi.
Da je kakva drzava ti bi bio strijeljan