Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim Tudjman i Izetbegovic izadju iz premorene zemlje istoga trena gos,Dodik ide u Hag da se pridruzi postovanoj biljani plavsic da joj pomogne u osluzenju simbolicne kazne /dvije simpatije/!!!!!!
@Munja...I za mene,Srbina iz RS,takođe je jako korisno gledati vas iz Hrvatske,pa da nikada ne poželim da s vama bilo šta imam.Što mene lično tiče,onako uzgred budi rečeno,tijerajte se,znaš već gdje.
Za nas hrvate, koji živimo u Hrvatskoj , je jako korisno gledati ponašanje Dodika jer nas podsjeća kakvi su srbi kad im daš ovlasti i podsjeća nas na sve one godine Domovinskog rata kada su nas maltretirali. To nam daje snage da i dalje ustrajemo u stavu \"NITI OPROSTITI NITI ZABORAVITI\". Nikad više živjeti s njima.
nokat od krave
Mile legendo samo tako nastavi
Dodik (ignore)
Slika: hrok hrok
Dosta je vise ovog Dodika, kad ce ga SIPA vec jednom stpat u zatvor!!!!!
trojcu gore navedenih strpat u zemunicu, ne dat im da jedu, piju, ni zraka im nebi dao. pa da vidis kako dogovor pada za par minuta skinut do gola pa po guzici
ni ja ga ne volim ali nemojmo forsirati, covjek nije nista pogresno rekao u ovoj izjavi, stavise...
MAJMUNE SA GRANE,ODHEBI SELJACINO NEOTESANA!!!!!!!!!