Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto, super! jos da mi hoce dati i koju marku, pa da iskoristim taj bezvEzni režim. najveća želja mi je da operem noge u tihom okeanu.
Šta god da se desi vlasi u BiH će biti kolateralna šteta. Baš ko na Kosovo i u Hrvatistan.
ne idem nigdje bez naše tople braće ARNAUTA.
nas i šiptara 20 miliona.
Puuut putujeeeeeeeeeee...Laaaatiiifaagaaaaaaaaa!
Terorista sa plavim ocima ti ghuzio mamicu.....
Necemo mi nikud pa ni u EU. Da mi je samo znati koji su uslovi za izlazak iz EU kada se jednom udje :-)
Omere, nasao sam te na facebook. Mogu ti reci da licis na nekog maloumnog koljaca. Mozda bi sudovi trebali da se pozabave s tobom, magarcino.
Bez Albanaca ne idem nigdje, jos smo u istoj grupi za EP...
Ukratko, nema od ovog nista. Jedini politicari koji vise lazu od BiH politicara, su politicari EU.
ovo je noz u ledja bih-i od ohr-a,mz-e,eu-e i amerike! nije nikako trebalo dozvolit da se i spomene bilo kakav referendum u genocid tvorevini jer ona nije drzava vec genocidna tvorevina! bih-o ne racunaj vise na ove sto sam naveo vec tube protiv srbije i genocidne tvorevine,materijala i argumenta ima pa tuzite za sve ratne zlocine,i u hagu a i u sudu bih-e,ne spavaj vec tuzi,zar ne vidite da vam uskoro pola drzave uzima srbija,probudite se!!!!!!!
Haloo muslimajmune , ako vas bude do tad jer kao ste poceli bit cete brzo vraceni u staru domovinu gdje pripadate .
mamicu vam šumnjačku,istina je da postoje kampovi i još više će ih biti i biće nas još više da vas koljemo ko u vozući.
Mozete ga vi Srbima samo popusit , onalo lagano kao sto znate , na tenane . A I Hrvatima isto , :)))))
@mitar da samo znaš četnik osjećaj kada sapeš čitav okvir u bradatog monstruma iz kalaša,boli je osjećaj nego sex sa ženom.....da li ću ja moći svoj kalaš prenijeti preko granice hahahahah ....UČESNIK DOBROVOLJAČKE,POFALIČKE I DR BITAKA