Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je\'l ti to bilo napisano na ruci, Davide?
kakva odbrana,jedino se izmedju sebe mogu braniti u zemlji,kad je sve podijeljeno....
koja odbrana koje gradjane kad bi puklo raspala bi ti se novokmponovana vojska u roku tri dana nebi je mogo skupit ni pomocu trikova.
E moj Davide... mislio sam da si pametniji??? Od koga da ih/nas obrani? Pa da se nešto desi OS BIH bi se raspale brže nego JNA 1990 hahahahaha lolol
DAVID SVE JE OK STO SI REKAO,ALI TREBAO BI ZNATI DA MI ZELIMO BOJKOTOVATI SRBIJU U SVAKOM POGLEDU JE SLUZBE ZA SPASAVANJE JOS NISU PRONASLE NI KOSTI NASIH POGINULIH U RATU,PA BILO BI DOBRO DA UHAPSITE MLADICA I DA KAZE GDJE SE NALAZE GROBNICE OKO SREBRENICE I DRUGIH MJESTA,A BOG CE DA GA KAZNI JER TO JE VJECNA KAZNA,HVALA ALI SPASITE NAM PRVO MRTVE,PA TEK TAD SPASAVAJTE ZIVE.SHVATITE TO VISE NAPOKON I ZAUSTAVITE PROKLETE RATOVE U SVETU.
aha vidim kako ste doprinjeli...nasi ljudi jos uvijek u Libiji zarobljeni...
NATO je budućnost Bosne i Hercegovine POZDRAV DOMOVINI