Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni, razlika postoji izmedju ulozeni i utroseni milioni
@bbb cuj behaudin, pa nije ni cudo da prokisnjava.
Dakle, glavni izvođač radova je 'ITC' d.o.o. Zenica Suvada Isakovića. Pa to je poznata firma u BiH. Inače, ITC Zenica prijavljuje najveću dobit u Zeničko-dobojskom kantonu - točno 4.247.866 km.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi ne mogu okrečiti što je Tito napravio
@ynwa8 Kako to Rumenko Efendić zamalta... Noooroood znooooo!
@ynwa8 Pa ove što sad vladaju je i napravio tito
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto nije ovo pred izbore izjavio?
Mora da je pokrio NEIMARI doo. Poznata SDA gradjevinska firma.
Normalno u gradu sarajvu...
Da si neki direktor to bi rijesio a ne po klixu kmeco.
Tako je fadil utrosio pare u respiratore
KORUPCIJA je odgovor, a sad samo treba da tuziteljstvo radi svoj posao , pa sud.....ali u BiH dabogda
@le_civor pa korupcija ne bi ni postojala da tuziteljstvo i sudstvo nije medju vodecim po tom pitanju
Bosna je zemlja treceg svijeta a tzv bosnjaci su zapravo samo konfesionalna grupa nesposobna da brine za sebe. Ne volim hercegovce, ali vidi se jebena civilizacijska razlika kad vidis na sto slice srpski i muslimanski dijelovi bosne i onda iz tih rupetina i palanki dodjes u hercegovinu.
dok se svi utale malo ostane za kvalitetnog crijepa
Neprocjenjivo je vidjeti sada hobotnicarske molere, a uz to navratiti na gradiliste, popricati s momcima, pocastiti ih toplim napitkom te uputiti rijeci: Dobro smo se rijesili Tita!
Rumeni je najopasniji al jos malo i on ce tamo gdje se kais i pertle ne nose, klan brijesce i buljakov potok je počeo da pada
ja malo pametujem al neka mi neko kaze sliejdece > zasto je potrebna tako skupa sala za OSNOVNU SKOLU ? pa KK Bosna nema svoje sale, a djeca imaju. I da li ce neko odgovarati za ovakve propuste ? jer ulozena sredstva su sredstva gradjana, koja su prikupljena raznim nametima. Ili je sve ovo pisi propalo ?
Nadrealisti nisu zavrsili sav boziji plan.Ostalo je jos par epizoda.
Prica iz Alan Forda, konkretno epizoda "ucviljeni diktator"
Zna se ko je nacelinik.
@damir0201 Neprocjenjivo je vidjeti sada hobotnicarske molere, a uz to navratiti na gradiliste, popricati s momcima, pocastiti ih toplim napitkom te uputiti rijeci: Dobro smo se rijesili Tita!
Stavite kante