Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je zapadno, juzno i sjeverno sarajevo
Samo me zanima da li zaraženi smiju da igraju fudbala?
moze li mi netko objasniti kako na ovim minusima da se ljudi griju u ovim salama dekom da se pokriju jel?
U stocnom Sarajevu trenutno dva zarazena, oni vec pripremaju sportsku dvoranu, ili lazete o broju zarazenih ili dzaba plasite narod sa tom dvoranom kao izolatorijem, kao da se priprema apokalipsa.
Bolesnog covjeka staviti u sportsku dvoranu🙊
Ovo na slici nije dvorana u Palama, nego u Lukavici.
Ovi, sto nam kao pomazu, su zajebali Hitlera...
Ovi bas kopiraju Srbiju .pogledajte video ceremonije dolaska pomoci iz Srbije. Ceka Dodik pomoc iz Srbije dolazi ogromni sleper a unutra stvari mogao kombi dotjerati.
Bar nesto rade i nesto dobijaju. A ljubomorni i zavidni nacionalisti mogu samo gledati i tiSra. Treba ujediniti narod a ne razdvajati.