Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je ovo glupost davati ime fiskulturnoj sali neke skole
@dezurnimrgud zato što je to gest II gimnazije prema čovjeku, koji je bio učenik te škole, vrhunski sportista, najbolji student, budućnost ove zemlje, koja je uništena. Lijep gest, pošto se niko nije sjetio da nečemu značajnijem da njegovo ime.
@kojeimenijeregistrov Ako su htjeli da mu odaju pocast, kao sto i treba, spomen ploca je sasvim ok, ako hoce jos nesto, mogu npr. uvesti dan istaknutih licnosti i heroja koji su pohadjali tu skolu, gdje bi se prosjetili svih ljudi koji su doprinijeli bilo razvoju skole bilo bosni. Imenovanje fiskulturne sale u skoli mi je cak ponizavajuce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uz svo postovanje i respekt za ovog momka, mislim da je glupo davanje imena dvorana, ulica, trgova po nekim osobama. To je komunizam izmislio i zarazio nas da se od te bolesti nemozemo i neznamo oslobodit.
šta se čudite, amfiteatri na fakultetima često imaju imena naučnika npr