Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj lesinara oko nase zlatne curice cibeee
djevojcica je dobila stan u sarajevu odmah do olimpijskog bazena, ove godine dobila stan u mostaru, pocetak gradnje bazena i jos 100k u kesu od sponzora … ja stvarno ne znam sta vise treba, pa ovakvih osvajaca medalja u razlicitim disciplinama hrvatska i srbija imaju desetine pa ne dobiju nista.
uostalom, plivanje je sport koji jako malo ljudi gleda i trenira, sasvim je dovoljan jedan OI bazen u glavnom gradu po meni. pa nece se sad i u Kaknju gradit bazen ako se pojavi plivac iz Kaknja. zar nije dovoljno da curica dobije stan kraj bazena u Sa sto je i dobila?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
@naivan si
djevojcica je dobila stan u sarajevu odmah do olimpijskog bazena, ove godine dobila stan u mostaru, pocetak gradnje bazena i jos 100k u kesu od sponzora … ja stvarno ne znam sta vise treba, pa ovakvih osvajaca medalja u razlicitim disciplinama hrvatska i srbija imaju desetine pa ne dobiju nista.
@naiivan Helez je skinuo lazne borce sa spiskova a ako cemo posteno najvise je skinuo onih iz Hercegovine i to opravdano..Nazalost i dan danas na listama ima onih koji su borci postali sa 2 svjedoka a rata vidjeli nisu.
Oni će ti prije izbora ulaziti u guzicu, a nakon izbora opet ista priča...
Mene je stid gledati ove slike !
Levat donio neki zbun koji ce uvenuti za tri dana.
Kakvo licemjerje. Gade mi se
U suštini tako se to i radi , prvo napravi neki rezultat dokaži trudom , zalaganjem i rezultatima da u tebe treba ulagati i onda traži nešto i očekuj pomoć , a ne kao što vi gledate šta sad ko se god pojavi tamo negdje u Donjim Prdonjićima nikad čuli za njega i rekne ja hoću da budem atletičar , teniser itd , odma državi daj milione ??
Neka vide svi oni koji su se prodali za Hrvatsku,Srbijansku,Njemačku,ŠvedskuSlovenačku.... zastavu koliko se poštuju i vole pravi sportisti u našoj domovini. Ovako nešto neće niko od njih doživjeti što je mala Lana...
DrAlbban, odgovorio sam ti na nebulozne prozivke s tvoje strane.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/kako-dijaspora-ekonomski-jaca-tuzlu-na-dobitku-aerodrom-taksi-prijevoznici-ugostitelji/220819085
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo, da se ne lažemo, hr i srp nacionalna politika u BiH teži što manjem učestvovanju svojih vjernih tupavih glasača u bilo kakvom prezentiranju Bosne i Hercegovine. Njihova politika se zasniva na rušenju iste, pa je teško očekivati da će oni raditi na poboljšanju sporta u državi koju ne vole i ne poštuju. Oni koji ne padaju na te laži, nastupaju pod zastavom BiH. Bošnjačke političke opcije su samo masa uhljeba koji vide materijalnu korist jer su siromasi u dushi.
U potpunosti se slažemo, Bošnjaci su siromašni do prije agresije bili, dobrim dijelom neobrazovani i radnička klasa, a i ono malo obrazovanih u Jugoslaviji jer su muslimani,su bili na marginama. Dobili mogućnosti da vladaju ali ih razavrla pohlepa kao i nejedinstvo, zavist i ljubomora prema svom narodu kao i prema drugima. Hoće li se svijest Bošnjaka nekad promijeniti... nešto nisam optimist po tom pitanju
Najgora gradonačelnica, pa kao i ona da nešto udjeli i uslika se.Nosilac liste SDPa pa treba glasova. Fuuj
Benjamina i Fadil došli se uslikati i kao donose odluke o dodijeli sredstava našoj Lani. Ko su oni da dijele naše pare. Pa lešinari politički donesite zakon da zaštite dostojanstvo BH sportista kroz stipendije i nagrade.
Per aspera ad astra, onako dubokoumno. Moja nana odmah skontala.
Uvijek ista prića,lešinari uvijek dolaze na kraju
Imali smo mi i peterostrukog prvaka svijeta u Boksu Adnana Ćatića ali ga niste spominjali ni stoti dio na ovom portalu kao Đokovića . Inače uvijek nama tuđe govno ljepše miriše. Lana Pudar i Lejla Nijemčević su jedino vrijedno spomena u sportu u posljednjih godinu dana.
E taj robijaš je neko koga vi u boksu nijada nećete imati ..
Adnan Catic, koliko ja znam, je nastupao pod zastavom Njemacke. Pa takav tretman treba imati u nasim medijima, kao i svaki drugi Nijemac.
Valjda treba stvoriti uslove za sportiste prije nego postignu vrhunske rezultate, a ne kad vosonogi vec uzmu medalju, koji cete im onda k.
Jedina od političara koja je ovdje i trebala da bude zajedno sa Ministrom iz KS Avdićem, je Gradonačelnica SA Benjamina. Jedino su oni i ranije pomagali i pgržali Lanu inače možda ne bi ni vidjela velika takmičenja. Ostali politički ološ je trebalo otjerati.
E čuj gradonačelnica trebala haha... Kakve veze ona ima sa mostarkom Lanom. Al treba glasova jer je nosilac liste SDPa za KS. Klošarsko uzimanje glasova sa našim parama