Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta mislite tko je pokrenuo ovu \"aferu\" ? Dragan Covic. Velika postenjacina.
LOPOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Na grbaci naroda zivis.
Narod je najjaca kobila. E moj narode, glup li si ...
molim vas da ne ugrožavate hrvatski puk u bih svojim neobjektivnim pisanjem, čovjek je pošten da pošteniji ne može biti, a što je malo guza zijevnula pa se širimo u nekretninama, pa dobro...šta ćete. mamu im nataknem, sve je to ista bagra, go papak gdje god se okreneš, samo što nas je jako malo koji to shvatamo, najbitnije je da je \"njihov\" lopov kod \"nas\" su svi pošteni, do prve prilike. koja fukara i šljam, bože me sačuvaj, al nije jedini, što je još gore, ima ih, broja im ne znaš.
@napomena Ako su djeca ministra onda rade,a ako rade onda su na dobrim pozicijam,mozda mu cuvaju poziciju u opcini Capljina,a ako su na dobrim pozicijama onda imaju i dobra primanja,ako imaju dobra primanja onda imaju i nekretnine,ako imaju dobre nekretnine onda dobro zive i pomazu i tatu ministra,tako da je dosta tog bogatstva stvoreno uz pomoc njegove djece ali je sve uknjizeno na njegovo ime. Barem tako ja mislim I moj prijatelj (postar) ima troje djece,zavrsili fakultete svi su clanovi HDZ BiH i samo otac radi.
Jadan je onaj koji je svoju naciju dao kriminalcima da je brane i zastupaju,bas smo svi jadni,narode budimo se
Odličan članak - samo istražite malo dalje - DA LI djeca našeg ministra rade, odnosno važnije - u kontekstu ovog teksta GDJE rade i na KOJIM pozicijama i IMAJU li prihode......
DRAGANE, DRAGANE, MAMINO MAGARE !!!
@tin Malo je reći da si glup. Lopovi potkradaju narod i sasvim je nebitno koje su nacionalnosti. A dok kradu ovce ih poput tebe podržavaju i drže na vlasti. Žalosno...
Kriminal nema ni vjere ni nacije
Sad će muslimanići malo o Vrankiću malo o Čoviću ..itd . Stara politika
treba mu sve oduzeti i dati meni hihihihi