Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50ak metar pored bili zakopani sruseni dijelovi dzamije. I oni neki spomenik mira dizu?
Spomenik je odličan, neutralan, za sve. I opet smeta udruženjima tamo nekim, šta je problem?
@ArijanBravo, tesko je glupom covjeku nesto objasniti, pa necu ni pokusati...
hahah spomenik mira a niti su halala trazili. velicaju svoje zlocince i dan danas, da nije tuzno bilo bi zalosno.
Nema potrebe da se ovo politizira, sudovi su rekli svoje. Sve je jasno k'o dan. Meni je licno drago sto je taj spomenik tu, da nas sve podsjeti na Fatimu, Slobodana, Stjepana i svu ostalu djecu Balkana koja su zivotom platila necije ludjacke ideje. Kome smeta spomenik ZRTVAMA, taj treba da stane pred ogledalo i poprica malo sam sa sobom "u 4 oka".
Spomenik mira. Hm. Kada se prizna genocid, kada se ogradite od cetnickog orgijanja po vasem entitetu, kada se ogradite od vaseg sna i teznje od ujedinjenju srpskog jedinstva, kada budete osjecali Bosnu kao svoju drzavu, A VASA JE KAO I NASA tek onda mozemo graditi spomenike pomirenja koji nam zaista trebaju.
treba napraviti peticiju za izgradnju veeeeelike nargile dole kod parlamenta.. nek to bude spomenik izgubljenoj i dekadentnoj bosnjackoj omladini
Mir u Srebrenici. Zezate se. Tako Srbi nikada nisu dali mira niti će muslimanima.
uklesati broj zrtava ubijeni muslimana
Pobijes preko 8000 neduznih ljudi pa im onda sagradis spomenik. Nase lijepe i dobre, postene komsije serbi.
Pa ti skontaj je l ono Afrika ili Juzna Amerika...
pravo ime je „spomenik genocida nad bosnjacima“ priznajte genocid kao nijemci i onda mozemo graditi buducnost!
opet bosnjaci nasjedaju na veliko srpsku fasisticku ideologiju!
Po komentarima bi reko da bi Bosnjaci rusili ovaj spomenik (zbog stradanja u ratu) i tu bi im ja dao za pravo kad bi isto tako rusili sve Tursko Po BiH(jer su i Tada tekle rijeke krvi Po BiH) cak su im ti okupatori i kralja ubili...isto tako i od drugih okupatora
Ovo nikakve veze nema sa Bosnom i Hercegovinom ili Srebrenicom. Ovo je samo mazanje ociju i obmana MZ. Za koju godinu ce ga preimenovat u 'Spomenik za mir u svijetu' i nigdje se nece spomenuti Genocid.
Sve je to lijepo. Ali se pitam, kome? Srebrenica je pusta, nema stanovništva.
Ja nazalost znam samo jednu stvar i nadam se da grijesim, tu nikad mira nece biti. Sve dok se mi razdvajamo na ove ili one, tu zivota nema.