Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno ja sam iz Gorazda niko nikoga nije otjerao sami su otisli, a oni koji su ostali imali su isti satus kao i svi gradjani grada Gorazda. To mogu potvrditi 100%, a ti koji nikad mozda nisi bio u Gorazdu ne lupetaj napamet Znam dosta slucajeva gdje su srbi sa okolnih brda pogodili prvo stanove srba koji nisu htjeli da izadju iz grada da bi im se osvetili sto su ostali . Potrazi malo podatke koliko sudija i koje nacionalnosti radi u Gorazdu, koliko ministara ima koji su srpse nacionalnosti, koliko policajaca radi koji su srbi.... tako da ti kazem ne lupetaj jer vidim da si dobro prehladjen i opterecen nekim svojim stavomima koji mozda mozes samo da ti skontas.
I ovo stochari vjerovatno slave kao vojnu pobjedu. Junaci su vjerovatno opjevani uz gusle kako su hrabro savladali brojno nadmoćnije i do zuba naoružane 4 časne sestre. Ovakve bitke oni jedino i znaju dobijati!!!
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/166906/Parastos-za-pobijene-Srbe-u-Srebrenici OVO MULTIKULTURALNA AZIJATSKA ST0KA NE PRENOSI! E PA KAKO SE PONASATE TAKO VAM I IDE!
plagijatoru nicka sa ludim a potupno si opravdao ovo ludo a . tvoja hrabrost je predvidiva kao i glupost neuništiva ali samo jedno da znaš nema više koliko je bilo u bošnjaka ovaca za klanje ....jednostavno nema. Pa ti izađi iza ekrana
Cuvena bosnjacka tolerancija i razumjevanje na djelu.
Da, da, svakako. Jer svi nemuslimani odu sami sa muslimanske teritorije, valjda od od miline jer ih niko ne dira, a Bosnjaci, i narocito Bosnjakinje su bivali protjerani, silovani i gencod se nad njima vrsio.
Eh bas bih volio vidjeti koliko dugo ce ta ploca stajati tu prije nego ju nepoznati pocinilac ili vise njih ne ukloni.
duje bolestan si volio bih te uživo 24 puta pozdraviti pa da budeš neprepoznatljiv
http://www.gorazdeonline.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5634:-fotootkriveno-spomen-obiljeje-asnim-sestrama-svjedoanstvo-pobjede-asti-i-dostojanstva-nad-zlom&catid=81:novosti&Itemid=458
Hm, rastjeraš sve nemuslimane i onda kažeš da si otvoren grad i prepoznatljiv po vjerskoj toleranciji. To mogu samo ovi sa 24 posto.