Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mersed Hadzic - Svicarac, dobio smijesne dvije i pol godine zatvora za ubistvo. Hajde sto je kazna smijesna, ali sto te jos predsjednik oslobodi. PU JBM TI DRZAVU!!!
Yebo te, da su u njegovoj ingerenciji bili Mladić i Karadžić-Dabić, ovaj bi i njih "pomilovao" ... ! ! !
Znaci svaki po 10.000 u prosjeku 2.5 milona..:D
koliko vas vidi da je i naser oric pomilovan?
Da je odmah poslije rata uvedeno da za nema pomilovanja za utaju poreza FBiH bi bila u plusu 20 godina a ne samo zadnju godinu za tričavih 309 miliončića KM i ne bi MMF otimao našoj djeci cucle iz usta a penzionerima lijekove !! Iz istoga razloga ni Al KApone nije bio pomilovan u SAD iako mu hiljade drugih djela nisu zamjerili previše !
Iz njegovog ugla, koliko je našeg novca uštedio, jer smo te pomilovane kraće hranili u zatvorima. :D
OBZIROM DA JE BUDMIR SLUŽBENO OSLOBOĐEN, a vi objavljujete spisak, predlažem DA OBJAVITE I SPISAK OD 50 DOKAZA O POČINJENOM KRIVIČNOM DJELU DRAGANA ČOVIĆA za koje je NAKON KRAĐE ISTIH IZ SPISA TUŽILAŠTVA TAKOĐER OSLOBOĐEN !! :))
Asmir Forčaković ubistvo 2 god zatvora....wtf? pokušaj ubistva 1 god :D:D tito mili koji cirkus od sudova.....
OVome je haman branilac bio Omar MJEsečar !
dabogda njega i sve ostale političare (bez obzira jesu li ili nisu na vlasti) pomilovao vladika kačavenda....i to više puta od glave do pete
paljevina = ubistvo
Budimire čestitam ti! Radio si samo ono što rade svi ostali /svaki u svom opisu posla/ dakle MITO KORUPCIJA! Zašto bi ti, jedan jedini, u državnom jatu bio bijela vrana. Ako, još kada bi se barnulo u one NAJZAGRIŽENIJE LOPINE, one nedodirljive, sigurna sam da bi se običnom čovjeku okrenula kapa oko glave. Ovo nije nikakvo čudo, narode samo promisli u nazad, bilo je i gorih, a nama naš VELIKI PREMIJER NOVALIĆ PRIGOVARA ZA OGROMAN RAČUN MOBITELA KOJI SU NAPRAVILI BAŠ POLITIČARI, HAHAHAH
Frajer nije volio sedmicu zapocet a da nekog ne lisi zatvora ili kazne...
SAŽETAK: Zloupotreba ovlasti u privredi , Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti. Krivotvorenje službene isprave i nesavjestan rad u službi , Utaja poreza i stavljanje u opticaj krivotvorenja novca . BOGAMI Al Kaponea nisu zatvorili radi ubistava, droge, prevara, iznuda, itd NEGO RADI OVOG IZ SAŽETKA, NEMA NITI MOŽE BITI POMILOVANJA !
Ne znam šta je veća sramota, pomilovanja ili kad vidim koliko su pojedinci dobivali godina zatvora za svoja djela.
Pa šta je ovaj Budimir bio, Kačevenda jbt?
Ima ovdje i siromaha a sto gospooda ne izmjeni zakon pa da se za teža krivicna djela nemogu dati pomilovanja,ovdje vidim krivicna djela ubistva a dobijene kazne od 2 ili 3 godine zatvora ovdje u ovoj nam drzavi farba ko koga hoce.