Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice vama Srbima u Bosni kao sto vam je sada u Hrvatskoj i Kosovu!!!! Pa bio je Hitler u pravu kad je rekao 1. \' treba Zidove unistiti....samo zato sto su Zidovi 2.Cigane sto su prljavi i 3. srbe zato sto uvijek stvaraju probleme na Balkanu!!!! \' Pa cuj...ovo zadnje je bio upravu!!
ZELJKO 4 PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!! ZELJKO 4 PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!! ZELJKO 4 PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!! ZELJKO 4 PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!! ZELJKO 4 PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!! ZELJKO 4 PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!
To je jako ,Glupo,za Tebe,i tebi slichnim-ali kada se dobro sagleda izuzetrno je chasna,iskrena i pametna !Zivjela\"REPUBLIKA SRPSKA\"
ma slažem se da Komsić ima kad-kad nebulozne izjave, ali izjava Špirica je jako provokativna. pa što ne idu više u Srbiju, hahahhh, jedva ih ceka, ovi nasi , mislim bosanski Srbi su tamo Bosnje...hahahh, a oni se jadnici ubise ulizujući se Srbiji. Jadni su zbilja...
ŽELJKO KOMŠIĆ= suverena, cjelovita, demokratska, multietnička, nedjeljiva, europska BiH!
Četalji umjesto Motorii motoriii motoriii pjevaju traktori, traktori :((( :\'(((
ma tim genocidashima je lakshe metar u doope nego cent u glavu :)
A ove seronje sto pominju Srebrenicu trebalii bi malo na goli otok ili nesto slicno ... Pih sa kim mi zivimo...
hahah, sa papcima samo ostro...:)))
A sto ne spomenesh akciju \"breza94\" ..tad smo lesheve srpskih junaka morali danima kupiti po krajiskim obroncima. a zbog srebrenice su srbi postali haman vecinski narod u den haagu.
Jedan pametan covjek u drzavi i ko ga napada-nacionalisti. Srpski,Bosnjacki i Hrvatski nacisti mogu se ujediniti-samo im treba suprotstaviti covjeka koji ima mozga.Protiv takvih bi oni zajedno.Vezite zastave,ili se objesite o njih.Socijalizam se vraca!
N O Z Z I C A S R E B R E N I C A
dobro je coek reko...dobit ce po prstima...
Izjava je ok,mozda se to moglo malo politicki dotjerati ali nema potreba posto se zna kome se obraca! Nekom ko ne voli Bosnu a zivi u njoj,ne treba tepati i koristiti ljupke i njezne fraze jer od toga nema nikakve koristi. Sta je trebao reci!? Mozda: Gos.spiricu ja se izvinjavam sto vam prekidam i upadam u rijec,ali ja se ne slazem s vama kao mojim oponentom i imam drugacije misljenje pa vas molim da me saslushate ... itd. Pa nema tepanja,krvolocima se ne tepa.
Opet ova kreketusa sa svojim ludorijama. Najveci smarac na bosanskoj javnoj sceni.