Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je javno pokazao kartu tkz velike srbije koju je licno nacrtao. Prosle sedmice dok je riko i buko pod satorom na manjaci ponovo je potvrdio da mu je cilj tkz velika srbija. Samo NATO je garancija da se to nece pokusati ostvariti.
OSTAJU MU SAMO PRIJETNJE: Sve institucije BiH mogu funkcionirati bez Milorada Dodika Vijeće ministara se može formirati i bez SNSD-a i HDZ-a. Dodik ne kontroliše Predstavnički dom BiH, dok se Dom naroda može raspustiti i bez njega. SIPA, OSA, Sud BiH i Granična policija nastavljaju funkcionisati bez obzira na stav NSRS. Dodik ne drži konce ni u Predsjedništvu BiH
Ebbbo dejton, treba to mjenjati.. szo prije to bolje
Posto krompir?
Ne potpisuj Zeljko nista, rat je ovo al bez oruzja. Nek budemo svi gladni pa dok nas to ne ujedini il sloboda il nek sve ide u pm..
Za frh ha,ha,ha,mora da si jutros pio surutku pa te tjera u zahod kad si tako pametan.
samo razlaz, rs treba raspisati referendum o odcjepljenju, a hrhb treba ponovo vratiti putovnice hrhb.
ŠPIRKE BOLJE RAZMIŠLJAJ GDJE ĆEŠ TROŠIT NEPOŠTENO ZARAĐENI NOVAC I KAKO ĆES SE SKINUTI SA CRNE LISTE A NE KAD JE DODO PRDNO I DA LI SMRDI PUNO ILI TREBA SA PROLJEVOM POJAČATI.
Prvo ANP
@Vlastimir U njemačkoj možda ljudi vide tako
Hijena No1.
dok vi tražite riješenja u okviru Dejtona raja svoja riješenja nalaze u okviru Njemacke....
od kada je Bakir posto glavni evo 9 godina , vlasi i kamenjarski nas gaze politicki , da nas u ratskonu nisu tako gazili. po jajcima nas gaze ..ovo boli gore neg granata sta nam Bakir uradi. Otvori Bakire kockarnicu jos stotine , to je islamski
Bakir koji je ukinuo dan rs i doveo Dodika do ludila. SDA koja je oduzela 84 nadleznosti iz rs i sve prenijela na drzavu. SDA je rs ukinula vojsku grb himnu, indirektne poreze, tablice, i sve sto je rs imala tokom agresije. Sta je u medjuvremenu uradio SDP? Eno opet izdaje Srebrenicu i nece da podrzi zajednickog kandidata i time omogucava Grujicu da opet bude nacelnik.
Politicari iz RSa se pokazuju kao neozbiljan partner koji krsi sopstvene dogovore i zakone. Ono sto je gore je da to rade da bi udovoljili Srbiji sto otvoreno izjavljuju. Provode program spoljne politike Srbije kao da tamo zive dok u BIH prave raskol...umjesto da dogovaraju i sprovode vec dogovorenu spoljnu politiku BiH.
SDA igra pametno i mudro, zele da natjeraju Dodika da potegne neke van ustavne poteze i natjeraju njegovu smjenu i vjecni odlazak sa politicke scene.
@Analiticar1992 I ko ga po tvome misljenju moze smjeniti .... Inzko ???? OHR ????
Rekao sam ja da ce Dzaferovic i Komsic da dovedu Dodika do ludila . Navikao da mu pjevaju u Banja luku a u Sarajevu ispade bezmocan i manji od makovog zrna.
@Analiticar1992 sve iste face 20 godina . ocima ih ne mogu vidjeti a kamoli cuti i jedne i druge i trece visedecenijske sibicare na veliko
Ovaj starac je umro samo mu jos niko nije javio.