Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, na kojem jeziku im se obratio, hahahahaaa
Bolje kopa krompir
@kolorit Covjek je magistrirao ekonomiju 80-tih. Profesor je na fakultetu. Govori engleski. Mislim mozemo govoriti je li dobar nije dobar kome ne dobar i sl, i realno sve mozemo dovesti u pitanje, ali ne i njegovo obrazovanje. Mislim mozemo i to ali nije korektno.
smrdo
Bez obzira iz kojeg naroda dolaziš. Treba sve linčovati i otarasiti se šljama,nacionalista,lopova,stranih igrača
Umro fraer samo mu jos niko jije rekao :)))
joj kako su pokisli ovi dusmani bosanski . velikim slovima ispred njih pise BOSNIA UND HERCEGOVINA a oni se cijeli zivot bore i ubijaju bosnu da bi dobili hrvatsku i srbiju . ovo se zove ironija zivota . predstavljas zemlju koju mrzis . crknite dusamni BOSNA zivi vjecno vidi im faca omere !!!! ha ha
ispred spirica i one kristo pise BOSNA I HERCEGOVINA ha ha haa ha ha ha kao da ispred seselja pise Hrvatska a ispred tudjamna da pise Srbija . Nidje veze ba jarane . Spric i kristi mrze BOSNU iz dana duse . ali eto Bosna ih harni a oni je razvlaju 30 godina . uz pomoc SDA
Upravu si druže Špiriću
Nije ni spomenuo tzv c republku
kenjac jedan ti si cuvao fotelju jos 16 mjeseci poslije izbora
Samo neka pazi da mu zubalo ne ispadne tokom obraćanja. On je jedan od nasih boljih politicara. Evropo halali mi nismo imali boljeg od ovog junaka..
Ta će on se nekom obratio
BH Patrioti na duznosti,i Vucic bi nas bolje zastupao.
Šta mu kornjače dodju u rodu, frajer će nas sve dohakati...