Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djesi Spira stari lisac, koliko si do sad politickih dresova promjenio hehehe Gdije spira namirise pare, odma mijenja dres :))
@Harry Callahan Nebih rekao, Mamic je promjenio i domovinu :))))
Jel to ovaj sto je od grimovih bajki kupio stan u becu!?
Spiric hodajuci zombie, majKUCKA ljepotica 😂😂
A posebno onu bajku :"Ljepotica i zvijer", aludirajući na Željku i Milorada :) :) :)
Bosnjaci u RS pjevaju Balasa: Racunajte na nas...
Kako bi se tek nekad najpoznatiji svjetski reditelj Hickog proslavio da je imao priliku za glumce i statiste koristiti prvi saf SNSD - a.Od Dudka,Najkicke pa do ovog kozarskog krtolasa.Mozda bi se sada vec i njihova imena nalazila na plocniku Holivuda i bili puno popularniji tamo a ocito da je politika za njih golem promasaj
Zar nije ovaj neke pare prebacivao u inostranstvo. Zar se nije pricalo da ovaj daje neke lzne izjave i salje lazne podatke. Nasi mediji su sranje kada jos uvijek uzimaju ove spodobe kao relevantan izbor informacija.
Ove stare komunjare treba tući i izgladnjivati kao na Golom Otoku. Oni su i doveli do ratova. Šta oni imaju pričati bajke kad je to tvoj poso. Je li špirke u kojoj si sad stranci....malo si se ulijenio.
Generalno svi vi političari pričate svom narodu Grimove bajke, narod kao mala djeca okupljeni oko vaših fotelja vas pozorno sluša, a onog najboljeg, nalojalnijeg, najpodobnijeg nagradite sa lizalicom, i sve dok oni slušaju, vi se bogatite i nije vas briga za nikog, ni za srbina, ni za hrvata, ni za bošnjaka, ni za jevreja, ni za ateistu, ni za roma, ni za koga ... Iz šuplje u šupljo, i tako preko 20 godina 👔🐑👏🐑👏🐑👏
Umrijeces i ti p ti m, nista neces sa sobom ponijeti, osim gadenja kad neko spomene tvoje ime. Isto tako i to ruzno kr*e pored tebe.
Da se hoće Dodik posrati da mu izađeš iz dupeta.
,,Politicka Prostitutka,,vec u oetoj straci ,,ne prica bajke,,vec,,jede govna,,i ,,opljacka,,sve sto stigne. Do kada,,nezna se,,😎