Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jebo bosnjake, nemos njih ubit kolko oni mogu uvest arapa i sandzaklija nek se Seric ne brine za broj muslimana u Bih
GRUBEŠIĆ IZ TUŽILAŠTVA BiH PORUČUJE DA GANIĆ NE MOŽE BITI SLOBODAN GRAĐANIN Autor: Srna Tužilaštvo BiH nastaviće rad na predmetu \"Dobrovoljačka ulica\", a ratni član Predsjedništva BiH Ejup Ganić ni u kom slučaju ne može biti slobodan građanin jer je pod istragom u tom predmetu, rečeno je danas u ovom tužilaštvu. - Ganić se, ukoliko bude izručen BiH, eventualno može braniti sa slobode - rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić. - U svakom slučaju, predmet \"Dobrovoljačka ulica\" će u skladu sa zakonom biti doveden do kraja, a Ganić ne može biti slobodan građanin sve dok je pod istragom Tužilaštva BiH - istakao je Grubešić. ETNICKO CISCENJE I GENOCID BOSNJAKA SE NASTAVLJA!
VISOKI PREDSTAVNIK MORA UPOTREBIT BONSKE OVLASTI I SKINUT DODIKA, SPIRICA, RADMANOVICA, MIJU KRESICA, ANU TRISIC BABIC, ITD KOJI UDARAJU PO INSTITUCIJAMA BOSNE I HERCEGOVINE, NJENOM INTEGRITETU, LAZNIM OPTUZBAMA I LISTAMA PROTIV BOSNJAKA PODVALJUJUCI IM O VEHABIJSKOM TERORIZMU, PONOVO VRSE CETNICKE ORGIJE RAVNOGORSKIH POKRETA STO DOKAZUJE DA JE GENOCIDNA TVOREVINA JEDNA TERORISTICKA BANDA NA VLASTI NA KOJOJ SE SLOBODNO SETAJU VISE HILJADA RATNIH SRPSKIH ZLOCINACA, SILEDZIJA, UBICA! DOSTA VISE SRPSKOG TERORIZMA I FASIZMA, AGRESIJE I KONSTANOG FANATSKOG SRBSKOG NACIZMA!!! BOSNI I HERCEGOVINI I NJENIM GRADJANIMA TREBA DEMOKRACIJA I PRAVDA A NE SRPSKI PATOLOSKI FASIZAM I TERORISTICKA AGRESIJA SRPSKIH FANATIKA I UBICA!
Božo Mihajlović novi šef Odjela za organizovani kriminal Odlukom glavnog tužitelja, tužitelj Božo Mihajlović imenovan je za Rukovodioca Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH, saopćeno je danas iz Tužilaštva. Prilikom imenovanja, glavni tužitelj je ocijenio da je tužitelj Mihajlović u svom dosadašnjem radu pokazao izuzetnu stručnost i profesionalnost u obavljanju poslova tužitelja, te je imao u vidu ispoljenu savjesnost i organiziranost tužitelja Mihajlovića kao i njegovu sposobnost rada u timu. Tužitelj Božo Mihajlović, u Tužilaštva BiH je od samog njegovog osnivanja,a poznat je javnosti u BiH jer je zastupao optužnice u vrlo složenim predmetima kaznenog procesuiranja teških slučajeva organiziranog kriminala. DALI JE OVO POCEO POGROM NAD BOSNJACIMA ODKAD JE OVAJ IMENOVAN ????????????
\"Krivaja 95\" naziv je operacije srpskih snaga izvedene u Srebrenici kada je nad nebošnjačkim stanovništvom počinjen genocid. Počela je 6. jula 1995., a pripadnici 10. diverzantskog odreda Vojske Republike Srpske došli su u okolinu Srebrenice 10. jula. General Radislav Krstić, u to doba načelnik štaba Drinskog korpusa Vojske Republike Srpske, naredio je 11. jula 1995. Miloradu Pelemišu da s jedinicom Drinski vukovi među prvima uđe u Srebrenicu. Pukovnik Petar Salapura, načelnik Obavještajne službe Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, bio je direktno nadređeni ovoj jedinici. Već tada Pelemiš je iza sebe imao brojne zločine počinjene u Vukovaru i na području općine Vlasenica za šta je krajem 1991. odlikovan ukazom Predsjedništva SFRJ ordenom \"za zasluge na vukovarskom ratištu\", a kasnije mu je ukazom Radovana Karadžića dodijeljen orden Miloša Obilića.
Sveštenici predvodili četnički skup u Višegradu Prvo su vijenci položeni na „spomenik braniocima\" u centru Višegrada, a potom su se ravnogorci prebacili u Undrulje. Dušan Sladojević, predsjednik Ravnogorskog pokreta RS kazao je da je glavni cilj da se u Beogradu otkrije i obilježi mjesto gdje je Mihailović sahranjen uz napomenu da je to Ada Ciganlija koja će se ubuduće zvati Dražina Ada. U višegradskom selu Undrulje, koje je tokom rata naredbom režima ratnog zločinca Radovana Karadžića promijenilo ime u Draževina, prekjučer se okupilo oko 800 četnika na obilježavanju 64-godišnjice hapšenja četničkog vođe Draže Mihailovića. Prvo su vijenci položeni na „spomenik braniocima\" u centru Višegrada, a potom su se ravnogorci prebacili u Undrulje. Dušan Sladojević, predsjednik Ravnogorskog pokreta RS kazao je da je glavni cilj da se u Beogradu otkrije i obilježi mjesto gdje je Mihailović sahranjen uz napomenu da je to Ada Ciganlija koja će se ubuduće zvati Dražina Ada.
Oni idu radje u neke nesluzbene i neodobrene posjete u islamofasisticke zemlje u svrhu zastite ratnih zlocinaca....yebiga zvuci kruto, ali je istinito !!!
Oni idu radje u Saudijsku Arabiju !!!
ZASTO NEMA BOSNJAKA U OVOJ DELEGACIJI???
cuti i pushi ... Srbska Srbija... sretno i vama u FBiH... nadam se da cemo se svi izvuci iz ovog trulog stanja
Realno još 27%-29% možemo osloboditi bez većih gubitaka u blitzkriegu.
Realno je da se molite bogu da odemo mirno sa 49% teritorije. Podsecanja radi, za vreme rata smo drzali 72% teritorije BiH, tako da smo vam vec dosta izasli u susret.
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u svoju ruku!
Kalimero, nemoj da se izgubis u Zagrebu...