Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prema mojoj procjeni, među njima su bile tri maloljetne osobe, a ipak nije riječ o kafiću, nego o kafani.", kazao je Muamer Čustović iz restorana Bosna. Muamer se inace bavi procjenom starosti osoba sa Down sindromom. Eeee, Muamere, Muamere.
nije do djece to i jest rezervisano za kriminalce , kurave sto se za dopunu zigu i dva pica i retardirane seljake i bolje da djeca ne izlaze po takvim mjestima
Dakle, ovi mladi punoljetni ljudi au zeljeli da slave rodjendan negdje gdje je muzika. Obzirom da nam je restoran Bosna bio blizu hotela, odlucili smo da ih tamo izvedemo....omladina voli navece da izlazi, da plese i veseli se i imaju na to pravo kao i svi drugi. Sve ovo se odvijaloo pred ocima nasih korisnika i vjeerujte da nam je bilo neugodno i tesko objasniti zasto im momak ne da da udju.
Prvo, to vece smo proslavljali 26. Rodjendan nase korisnice. Sve osobe su punoljetne. Osobe sa Down Sy su jako mladolike i zato je mozda doticnom izgledalo da su maloljetne, ali on nama nike dao priliku da mu pokazemo licne karte, nego nas je docekao na parkingu, rekao nam da ne mozemo uci u restoran i okrenuo se. Nije nam spomenuo kasnjenje, jer nismo ni kasnili...prilikom rezervacije, rekao je da dodjemo do 22:30 i NISMO kasnili.
To je privatni restoran, čovjek ima svoj interes, a očito zna svoj posao, krenuo je od donacija za A R BiH koje je pospremao u svoj đep, pa nastavio sa ovim restoranom, uzeo ogromne novce i dalje ih uzima, jebe se njega za neke specijalne Olimpijce, jer taj tip samo gleda profit. O ovome če se pričati dva, tri dana, a on opet gospodin i hađija.
hahah koje su to seljačine u ovoj Bosni majko draga :D
Bagro seljacka, treba vam sravniti to nakaradno zdanje sa zemljom
Treba i ovu bosnu politi benzinom!
Pa dje su baš dole od toliko normalnih mjesta u Sarajevu nabavrljali u pizdu materinu, zna se kakvi likovi dole borave???!!
Mozda je jeftino. Mada osobe sa specijalnim potrebama ili bilo koji drugi posteni gradjani nemaju sta traziti u 23h u ovakvoj kafani. Leglu krimosa KS.
Šta će olimpijci sa posebnim potrebama u bircuzu u sitne sate?
Slazem se.
dozvoljen ulaz samo muslimani iz sda
jel se skidaju gaće na ulazu?
@STUKA ne ulazim na paradzematska mjesta
Koliko puta sam od sestre malog od 12 godina vodio u restoran bosna.Niko nista
hotel za SDA gospodu
Đula Šehić!? Pa zar je prikladno u 22:50 slaviti rođendan i u to vrijeme u restoran dolaziti sa maloljetnim osobama, licima sa posebnim potrebama? Prva ti nisi postupila ispravno!
diskriminacija, aparthejd, društvene kaste... to vam je REALNOST u najdražoj nam BiH, al možemo mi i niže sinoćna vještački izazvana frka oko nakaradne predstave je dokaz.
Sram vas bilo!!