Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima entuzijasta koji žele dobro ovom gradu ali ih je premalo, ne mogu oni uredit koliko nevaspitani mogu uneredit.
Potrebno je razvaliti tu branu koja akumulira ogromnu količinu vode bez ikakvog valjanog razloga, vodostaj Miljacke u ljetnim danima je odvratan!
jes to ti murate sabanovicu
Šteta što je ventil u Srba?!
@gradjaninsasela i ja ćemo ovdje plivati i roniti sa ribicama ;)
@gradjaninsasela pa, gdje si ti cijeli dan... ja se već zabrinula za tvoje zdravlje ;)
@gradjaninsasela eh, baš je ovo mjesto za bućnuti se.... al' u kjurcu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Oni odozgo sa Pala zagađuju rijeku a ovi čaršijaneri radosno skaču u nju?
kad kehne na stomak...uhhhhh što boli
Dok Arapi ne usmrde svojim govnima Smrdis kasabetino
ti si jedan od najiritantnijih i najdosadnijih na klixu a konkurencija je golema
ako pricas momacki, reci momcino odakle si ti
Još da postane uređeno područje i biće super...
Konacno rijesite pitanje bazena na Benbasi...
Jest vala, treba cijeli grad proglasiti za rezervat, prepuno je endema... narod koji obozava i slavi svoje okupatore je jedinstven u svijetu, to stvarno nigdje drugo nema...
@ACH Toliko da su moje zadnje 4 generacije predaka zivot provele u Mostaru i Sarajevu, da nemam zemlje nigdje na selu i da nemam "vikendicu" po modernom ili ti dedinu kucu po normalnom...
@ACH Pa svi Bosanci su brdski narod, zato jesmo zilavi i izdrzivi... to nam je zajednicka odlika, a u puno srednjevjekovne literature imas opise Bosanaca kao krsnih, visokih i izuzetno jakih ljudi kojih su se mnogi bojali na bojnom polju... tako da ako su moji preci s brda ja se tim ponosim!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Axaxa, zastitili i rezervat napravili nakon sto je Daut hotel napravio i Tihic kucu ... i sad seru o "zastiti pejsaza" a Daut upropastio NAJLJEPSU vizuru Sarajeva!
Bolje i sad dok jos neko nije sta napravio...
NASA VNAGO VAMA TEKU ZAGADISE GRADI I RIJEKU SMRDIS ZENICOOOOO SMRDIS ZENICOOOO