"Prvi koji su stali u odbranu BiH"
194
Specijalni odred policije Bosna obilježio 20. godišnjicu
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branili ljudi sarajevski pasaluk.....Zbog sarajlica smo izgubili Doboj.....
Koji skup udbaških utvara. Nijedan ne zna složenu rečenicu sastaviti. A svaki se u ratu nahapo da je i praunuke obezbjedio. Od Vikića pa dalje.
Hahahah !!!
Dali ovi u sali što sjede znaju da ima momaka iz ovog odreda a da sada nemaju posao , da nisu zdravstveno osigurani , da godinama nemaju nikakvih primanja. Zna to dobro podpredsjednik SDP-a Damir Hadžić ali za svog mandata u općini Novi Grad nije ništa učinio da ovakvim ljudima pomogne. Zna tačno i o kojoj firmi govorim .
svojom pricom potvrđuješ da si idiot i retardiran, a ovi sto like-aju, samo potvrđuju da su svi srbi retardirani
@srbin uh s r b i ć a sto su se upalili, junaćite se što ste u b i j a l i civile snajperskim hitcima i artiljerijom. Kolko vam je vojnih lica i z g i n u l o oko Sarajeva? Cio romanijski korpus je i z g i n u o na brdu Žuć, u prilog tome pogledajte spomen ploće sa Sokoca i iz Han pijeska. Javeći vam junak Arkan vam je izdržo cio dva dana u napadu na Sarajevo, pa je pobjego da u b i j a žene i djecu po selima. A moguće je da vas je 500 držalo opsadu sarajeva al tek krajem rata, zato što ste i z g i n u l i pa vas više nije ni bilo.
@Srbin Očito su Vikić i ostalo društvo UDBA i da su držali Sarajevo pod opsadom sa Srbima. Vikić je po zapovjednoj funkciji bio šef UDBE za sve uniformirane postrojbe MUP-a. Postavio ga je Duško Zgonjanin načelnik UDBE za SRBiH. Vikić ima IQ otprilike 10 u pola. Klasična budalina i sirovina. Također su trgovali potrepštinama i kontrolirali crno tržište. Vikića i njegovu grupu treba lustrirati, kao i sve ostale agente.
DOBRO DOBRO...MALO SAM PRETJERAO...NIJE 500 SRPSKIH BORACA NEGO 5000
HHHAAA CUJ STRAH KOD NEPRIJATELJA...HHHHAAAA 500 SRPSKIH BORACA DRZALO 200 000 MUDOSA CETIRI GODINE U MISOLOVCI U SARAJEVU, A OVAJ KLEMPAVI ALIJIN UVLACIGUZ KOMSIC PRICA OVAKVE NEBULOZE.....MORE FATAJ SE FLASE, NISI SE OTRIJEZNIO OD SVOJE PETNAESTE.....
@crta Sto ti nisi probio? Gdje je tvoja jedinica bila? u Frankfurtu?
Ehmm. \'mujo hanover\', znamo mi da ti nisi \'Mujo\', vec neki Srpko. Iliri su bili grupa naroda, kao Germani, Slaveni, Kelti. Krscani su VJERSKA grupa. Nauci razliku...to jos samo vi mjesate. I moze ti biti predak i Ilir i krscanin, vjera i narodna grupa stoje odvojeno. Ocito si jako needucirana osoba.
Ako je neko fundi i extremist, jos vjerski, onda su to srboslavci....Vi ste jos prije nepuna 2 desetljeca ubiyali druge jer nisu vase religije! I dobro ti rece komentator iznad, to vazi za sve vas...vi nesto izmislite i pocnete o tom guslati....jos najtuzije, vjerujete u te izmisljotine....Pateticno!
preci bosanksi mus.limana su iliri.. mus/liamni nikada nisu bili hriscani ..
najzalosnije je da pocinjemo da krivimo povjest ko partizani .. da nebi unprofora i un, da nam ne vratise aerodrom i forsirase non stop prekide vatre, nista nam nebi pomoglo unprofor i un su vise pomogli nego sve jedince
Ej budalo glupa, tebi nikad dokazati da \'muslimani\' nisu narod. Pretci Bosanaskih muslimana su bili krscani, naravno, to niko od nas ne spori niti nama smeta. Sto ste vi sebi u glavu suplju usadili drugacije, sta cu vam ja.
4 godine nisu mogli probiti srbe oko sa .. je.bes takve jedinice
Bravo momci. Da vas nije bilo sada bi trunuli pod zemljom....