Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzrokuj ratove, izbjeglicke valove, krize a onda se obrusi na male zemlje i prebaci odgovornost dok cionisti kupe maslo od nafte do zlata..
@SamoRealnoDruze Ameri zauzeli sva naftna polja u Siriji zajedno sa Kurdima... izvlace naftu, oni su dali Rusima naseljene djelove a oni s kurdima uzeli naftu hahaha
Ne znam sta ocekuju od BiH? Mi smo po svemu zadnji na listi, a ovi ocekuju jos da i hranimo migrante. Penzioneri rove po kontejnerima, mladi odlaze, drzave gotovo pa nema.....treba samo vracati odakle dolaze!
DA JA SAM MORAO MIGRIRATI U minKEN MAJKU IM ...
Da, ali mi nemamo još ni vladu.
Koja drzava zar mi imamo Drzavu?
CLANICE EU, POTENCIJALNE CLANICE EU KAO I SVE OSTALE EVROPSKE ZEMLJE TREBAJU BITI DEMOKRATICNE I OTVORITI SVOJE GRANICE, PA NEK MIGRANTI BIRAJU KAMO ZELE ICI. MIGRANTI NE ZELE OSTATI U BOSNI. ONI ZELE TAMO VAMA, PA AKO POSTUJETE LJUDSKA PRAVA, PRIMITE IH VI. NEMOJTE ZA SAKU EURA VRSIT PRITISAK NA BiH.
Ako im je toliko stalo do migranata nek dodju I vode ih svojim kucama
Procitao sam sav clanak. Ukratko za one koji to ne zele, glavni problem je nerad i nesposobnost drzavnog koordinacionog tijela za migrante, inace na celu toga tijela je ministar Mektic. A buduci da nove vlade nema ni na vidiku, problem ce biti jos gori.
nije niko pozivao Afriku i Aziju u BOSNU
Mene zabolila glava samo dok sam scroll down do kraja teksta uradio.
Bolan, ne mozemo mi da preuzmemo odgovornost prema nasim gradjanima, a kamo li za migrante...
UNO treba preuzeti odgovornost za krvoprolice u Bosni bili su jedini koi sulegitimni da sprijece.
Narocitu paznju im pokazuju vlasti i policija rs, koja ih, cim ih spazi, natovari u kombi i pravac Federacija...
PREUZMI TI ODGOVORNOST, PA IH VODI U SVOJU DRZAVU JER STE MNOGO BOGATIJI I DEMOKRATICNIJI. HAJA
On je kazao da je u zemlju došao da prati postivanje ljudskih prava?? E pa dragi felipe, MIGRANTI ih ne postuju, haj sad razguli odakle si dosao i vodi ih sve kuci svojoj