Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri rudare,...dosta su potkopavali ovu državu!
@saba2 Haha,dobra recenica (y)
@saba2 https://bit.ly/2W4eeSt
Rudari zaradjuju ispod 1000KM, rizikuju zivot svaki dan i sad salji policiju da ne blokiraju prugu.....politicari zaradjuju 4000+ ne rade nista, blokiraju drazavu i niko nista. Je*em li te drzavo nakaradna!!!
SDA demokracija hahahahahahaha
a ti govnaru što pišeš dase neuplacuju doprinosi jedino rudnik imo ovjerene knjižice 3i6 mjeseci a u kreki dan za dan jebovam koncern mater a kreka duguje sto milionasocijalnom i poreskoj
jebotisebi sejo i mamu i unuče isesstru aznam tkosi koljemte
Prvo na izborima u Banovicima rudari izaberu sto PDA sto SDA pa malo zatim u strajk protiv tih istih koji su ih sveli na prosjacki stap i tako ukrug, ali bi pri tom trebali racunat sa tim da vladajuci mogu pogasit rudnike kao sto je snaslo i mnoge druge privredne subjekte pa gdje cete onda.
Ne ODUSTAJ TE RUDARI OVO JE vasa i nasa policija SAMO SLOZNO SKINUTI OVE NEHLJEBOVICE I LPOVE SA VLASTI. RUDARSTVA
prije 14m Sve je to rezirao Mirsad Kukic, kako bi smijenio upravu rudnika i postavio nove ljude (ovi su mu valjda dosadili). Voli covjek da mijenja kako ljubavnice tako i ljude koje postavi (npr. safeta softica, begu gutica, begu birparica i tako redom). Stvarno mislite da bi se neko usudio protestvovati bez saglasnosti Kukica. Spilberg bi pozavodio na rezijama koje radi Kukic. Zivio Kim-jong TK. Mirso sokole dobicemo izbore, samo sisaj ima ovaca ;) ;)
Sve je to rezirao Mirsad Kukic, kako bi smijenio upravu rudnika i postavio nove ljude (ovi su mu valjda dosadili). Voli covjek da mijenja kako ljubavnice tako i ljude koje postavi (npr. safeta softica, begu gutica, begu birparica i tako redom). Stvarno mislite da bi se neko usudio protestvovati bez saglasnosti Kukica. Spilberg bi pozavodio na rezijama koje radi Kukic. Zivio Kim-jong TK. Mirso sokole dobicemo izbore, samo sisaj ima ovaca ;) ;)
policija je napravljena da štiti kriminalnu vlast i kriminalce
Svugdje idu plate gore samo se kod nas snizuju kao prvo treba taj Sindikat otjerati sto to dopusti..
Pola ovih je glasalo za Kuku
eto,da sad ima dovoljno policije,ne bi specijala morala marisat bezobrazne rudare ...
Neznam zasto ali mislim da ste i glasali za takve kao Kukic...sad cete vidjeti kako se brani "dobar" polozaj...em necete imati para em ce vas namarati pa cete onda tako gladni i namarani u rudnik....zapitajte se to "gospodo" rudari...nekad ste bili "drugovi" a danas "gladna gospoda" ...ovi sto njaoke kako imate super plate, hajte papci malo na kilometar ispod zemjle mamu vam vasu, pa onda nesto se-ri-te o novcu. Ja bi ima dao 10000 svaki mjesec
Dobro došli u kapitalizam. J.B.T.
Ma u pizdu materinu i policija vise.
ako bude slučajno manjkalo policajaca,Dodo šalje svoje snage,Čampara će to sve potkovat