Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nasi ce pola od toga uzeti za svoje velke plate, da bi razpolozili te pare. cetvrtina ce nestati. i cetvrtina ce biti koristeno da pomogne migrantima..
@Necijenjeni-Gost SVE PARE PREUSMJERIT ZA NAORUZAVANJE POLICIJE DA STO BOLJE MLATE MIGRANTE
Tacno tako ako migrant nece ni centa vidit pomoci od ovih para.
Ascare, vidi se iz aviona od BIH prave sabirni migrantski centar!!
Za avionske karte u jednom smjeru. Iznajmite par aviona i nazad.
Dobili smo mi pare (a navodno jos i sami ulozili) za azil za pse u Rakovici u Gladnom Polju, i za objekte, i za pratecu opremu, i za veterinare, i za hranu i za sve ostalo....pa otidjite i vidite na sta to izgleda....nije mi namjera uporedjivati pse i ljude, ali sve ce to zavrsiti manje-vise isto.
Sta je sa OS BIH?Sto se ne rasporede na granici?
zašto bih, valjda opštine bihać kladuša i cazin
Odlično! Slično ko u ratu! Naguraj razno smeće u Bosnu i s malo para joj začepi usta! Jadni su oni koji se jeftino prodaju...naprijed rodoljubi, prodajte Bosnu
Vec vam duze vremena govorim da zatvorite granice i pocnete vracat migrante nazad...nemojte si dozvolit da postanete hot spot... p.s. nece dovijeka pogubljeni liberali(globalisti) upravljat sa EU...budite sigurni u to :)
"ne zelimo migrante ni za kakve pare" Narod BiH
Upravo sada izlazi na vidjelo zasto nasi politicari nisu cinili nista povodom priliva migranata. Davno sam spominjao da Izetbegovic trlja ruke jer ce pristizati pare za pomoc migrantima. Uskoro ce traziti pomoc i od arapskih zemalja. Na pomolu je pljacka poput one pljacke para i zlata namjenjenih Srebrenicanima.
Sad će konjina iz Laktasa objerucke prihvatati migrante
sve sta madjari cesi koji su nama monako nisu htjeli nasli su u bosanskoj tz eliti!! onda cekajmo dok silovanje i kriminal pocme od ti arapa i afgnaca itd
sve sta madjari cesi koji su nama monako nisu htjeli nasli su u bosanskoj tz eliti!! onda cekajmo dok silovanje i kriminal pocme od ti arapa i afgnaca itd
Mnogo bi ucintkovitije bilo da umjesto tih novaca poaalju avione i prevezu ih na njihove polazne destinacije(sem Sirije) i da ih tamo malo ekonomski potpomognu i da u svojim zemljama krenu sa sopstvenom produkcijom.Ovo je samo bacanje para i guranje jos vecih problema ovoj zemlji pored ionako svakodnevno tezeg zivota
Evo prilike za ratne profitere da obnove stari zanat, odavno vec nije bilo slicnih donacija....sad ce da pocnu zalaganja za migrante da ih ti vise dodje u BiH.
Tolike pare uzeli a nista ne cine po pitanju zbrinjavanja izbjeglica .