Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovo pripadnici FUPa, ovo su pripadnici stranke koja ih je zaposlila u FUP, kao i ostali kadar FUP-a , MUP-a , i drugih policijskih struktura(cast izuzetcima, prijeratnim policajcima)
@ poznat_mup_ks...... Tih sto nisu upali stranackim putem je mozda 2%, i imali su puku srecu da budu tu.... Ostalo sve stranka, pocevsi od akademije na vracama koja je prosle godine izbacila 100 i ove ce jos 100 ili vise ne znam tacno, sve do jednog je stranka ubacila. ZNAM LICNO IZ LICNOG ISKUSTVA.
@ poznat_mup_ks ja sam za stare policajce i rekao respekt, pricam o novim stranackim pijunima, koji izlaze na cestu svake godine, a ne znaju uniformu obuci kako treba. I taj posao rade samo zato sto je drzavna firma, stranka ih uhljebila, zato nam se i desava ovo sto se desava... Jednostavno rade 20% svog posla a dobiju 100% platu
Sta se snimalo u filmu? Privodjenje glavnog junaka Hatica u kazinu... xD :)