Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postujem Merkel i mislim da je veoma jaka politicarka. Medjutim mislim da je Njemacka kao i ostatak Europe jako umoran od imigranata koji nisu u stanju da se integrisu i koji prave probleme u drustvima.. S druge strane strah od terora je prevladao u ljudskim glavama, da gledaju kako da zastite sebe i svoju drzavu, zbog toga mislim da Merkel nece dobiti podrsku ukoliko se kandiduje.
@Hajno osjetila sam i sta znaci napustiti rodni dom, i sta znaci biti gladan i kako je biti bez jorgana i jastuka. I naravno da mislim da treba ljudima u nevolji pomoci. Svakako da ima ljudi i koji se uklope u strana drustva, prilagode se kulturi i doprinose kroz rad i trud, al nazalost ima ih i koji belaj prave, iskoristavaju sisteme i pljuju po drzavama u kojima zive i upravo ova negativna strana vise prevladava jer se kroz medije vrlo brzo sve sazna i politicari to koriste kao oruzje.
@nikadgore@Nijemci bi trebali gospođi Merkel da se klanjaju i ljube svaku stopu koju napravi ,u krizi koja je bila provela je Njemačku uz minimalne tako reći nikakve gubitke dok su druge zemlje grcale u krizi Njemačka je bila garancija tim zemljama za kredite stopa nezaposlenosti je najmanja od 90 tih godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pusenje americko-zidovskog kurca, izgubit ce sve jer narodu njemacke je dosta crnih imigranata i bliskoistocnih kozojeba
Merkle je ogledalo Njemacke Mislim da jos uvjek ima mudrih idea i zna sta radi. Imigeanti me nebrinu jer oni imaju dobar System ili se mjenjaj ili budi zaboravljen. Rad Rad i to ce pobjediti One lijenjcuge.
CDU vec godinu dana redovito gubi na lokalnoj razini Die Linke [Sahra Wagenknecht] je izrazito jak na istoku zemlje dok je AfD sve jaci na zapadu Njemacke. Po anketama stanje je: 23,43% AfD - Frauke Petry, Jörg Meuthen 21.71% SPD - Sigmar Gabriel 21.34% CDU - Merkel 15.92% Linke - Wagenknecht Da bi ponovo postala kancelarka treba joj koaliranje sa najmanje jednom velikom partijom
Merkel je sreća za Nijemce nikad bolje nisu živjeli posla ima toliko da i balkanci profitiraju a to sto se malo u desno kreću to je zbog migracije vidjet ćemo kada se to zaustavi ovo je bilo previše od jednom toliko migranata i onda par napada i eto ti vatre
...mislim da je gospon šulc dobar izbor. solidna lijeva opcija, zdrave humanističke ideje i sklonost samostalnom razmišljanju, bez američkog tutorstva. odmjerenost, onako kako samo inteligentni nijemac može biti.
Hoće li Angela Merkel doživjeti sudbiu Zlatka Lagumdžije? hahahahhah Angela je Tito. Plakat će njemci za njom.
pa realno svi mi imamo kriteriji zasnovan na osnovu nasih politicara, pa nam se jer su oni losi ciini sa su svj ostali bolji...ko je.. je b e ima.siguran sam i boljih od nje.
Mogla bi ona ponuditi i u buducnosti jos koji napadu trznom centru ili vozu
Bakir se nimalo ne slaže jer ga SPD podsjeća na DPS...PSD... kako ono bi ... DIDN'T STREET!
ima još koji milijunćić arapa i pakšuna ahiihihhi