Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest... Steta samo sto ih spasavaju da bi ih kasnije mogli ubiti onako iz zaj**ancije...
NARODE TAJ OSMAN DELIĆ TO JE LOPOV I PREVARANT DA GA MAJKA VIŠE NERAĐA TO JE NEKADAŠNJI DIREKTOR KJKP 2PARK\"VJERUJTE UPROPASTIO UVEO U VELIKE DUGOVE A SADA KO UNAPRIJEĐEN I TAKO TI KOD NAS IDE NEKADAŠNJI KADAR STRANKE ZA BIH A SADA STRANKE SDP A I NJEGOV UČENIK SADAŠNJI DIREKTOR SEKTORA MUSLIĆ MUFIK KOJI JE ZAVRŠIO KRIMINALNO FAKULTET A ISTO KADAR STRANKE ZA BIH A SADA STRANKE SDP I TAKO TI HODA U OVOJ DRZAVI PA PROSUDITE SAMI STA VAM JE SDP
ima jedinica rendzera u KS, oni paze opcenito na sumu i divljac, imaju znacke, pistolje i sl.. sto se duzebriznika tice.. neka se pocnu druziti sa lovcima.. od 10 izlazaka u lov se jednom ili nijednom ODSTRIJELI divljaac, a vise se energije trosi na akcije koje odrzavaju prirodu,ekosistem i sl.. koliko ste vi zivtinja spasili u svom zivotu, a koliko jedna lovacka sekcija koja iznosi hranu i probija se kroz smetove od preko 2 m.!? @parodija.. ima i gorih..sjede u vladajucim institucijama naseg drustva.. ;) a to za kafanu.. obicni mit,predrasuda.. cinjenica je da se sjedi radi druzenja.. ali ne po kafanama..
ko su rendžeri...............ko im je poslodavac u bih
\"rendžerima\" hhahhaaaa Odkuda RENDZERI U BANANA DRZAVICI? I JE LI OVA RIJEC PO SERIJATU????? Sta nam ovo NEJMA NISTA O ANDZELINI, JE PISKILA SINOC PRIJE SPAVANJA, JE LI JUTROS KAKILA I KAKVA JOJ JE STOLICA, A NEJMA NI O DODIKU NISTA NI O DZEKI DIJAMANTU.....ccccccc....
hebo te.. sve vegeterijanac do vegeterijanca.. onoo drasticna je razlika izmedju za-klanog jagnjeta il teleta i neke divljaci??? ma dajte ljudi, koji vam je?!
Lovci su najbolesniji dio populacije. Zamisli kakav moras biti monstrum da iz obijesti i \"slikanja sa trofejom\" u.b.ijes neduznu i lijepu zivotinju kakva je recimo srna. Volio bih da se organizuje kakav \"lov na lovce\". Pustis ih nenaoruzane na prostor \"lovista\" pa ih ganjas da vidi b.a.g.r.a kako je ub.i.jati druga ziva bica iz obijesti.
rendzeri, ahahah
hehehe rendžeri , heheehe :D
www.smjesne-slike.blogspot.com
Lovci su kafanska ološ, dno dna, sramota našrg društva