Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam ferarija ide ko honda.
na mah ih uvozimo...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IA5Hb9fpegA HAHHAHAHAHHA SUZE SU ME ZALILE, KAD SAM VIDIO MOTOR OD TOJOTE
Tako sam i ja kupio Golfa 5 GTI a motor mu bio od astre GTC
Jbg, sta da radis kad je sve falcifikovano danas? Kada uzmes u obzir da u ovaka auta pretezno sjedaju plavuse sa silicon DD i IQ45, sta ima veze? kao da je ona ista pametnija, i jedno i drugo sluzi svoju svrhu i svi veseli :)
pa ti sutra kupi fererija de znaj boze jel orginal. kazu ako pispod pise water resistant onda jest
Ako su stavljali znakove Ferarija,Lamba itd, onda im je robija garantovana. A ako nisu stavljali njihove oznake, mogu ih samo povući za q.rac. Bmw je tužio Kineze za kineskog džipa koji izgleda isto kao x5, pa nije ništa dobio jer je bio neki kineski logo na nj. jednostavno to se vuče po sudu 15 godina i na kraju izio vuk magarca.
made in china
kako im nije bilo mrsko praviti ovo jbt .. pa lakse ispade da su ukrali i preprodali nego sto su ovo uradili
Ko Orginali jbt...
...šta bi tek od ladare učinili...veyron ? :))
Dobre su i kopije.Mogu posluzit svrsi.
Sve zavisi kojoj svrsi...
I onako se sponzoruse ne razume u motor
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hoce to spanci ,oni su ciganija ,gori od ovih balkanskih....!!
sam ferarijev motor kosta 40k juraca.... gume sa felgama 10-20k itd.
Pa kupis ovo + 1k sredis zvuk i ko zna da nije pravi