Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek neznamo unistit ni vakcine, ako ista znaju Bosanci onda znaju unistavat al et.. Treba opet neko pare da zavrne...
mogli smo ih dati ovim junky-jima po gradu, da nam ne obijaju auta zbog 20 KM da se smire bar sedmicu dana ako nista
Ministarstvo je krivo za to,ne zdravstveni radnici
umjesto da zahebu oni nas zahebali mi njih
ja neznam mozel se to kerovima davati -nafataju kerova i to ima ubrizgaju i usparaju 1000 km + pdv+ troskova neki jos 25 hiljada koje ce ovaj majmun nakalemiti dok to iscera neđe ko fol a bacice u prvu grabu
ova vlast je nesposobna za bilo šta drugo osim za ukrasti
objavi moj komentar idiote komunisticki ! Ili, picite samo one niz dlaku?
Kakva ba kupovino,prosle godine kad je sezona gripe prosla,Austrija,Njemacka i Francuska nisu znali stace sa vakcinama,a nasi pohrlili da se da njima i navodno platili pola miliona maraka.Fujj
Sramota. Znali su da kupe, jer je nekom procenat od toga uletio u džep. Ma, da, tako je to nikad im dosta. PRAVI LOPOVI NE KRADU ORUŽANOM PLJAČKOM, NEGO OLOVKOM. Sramota gdje ova država ide. Ko je vodi, koji nikojevići na vlasti od običnog službenika, načelnika, pa do vrha države. Neće nas imati ko liječiti kad ovi stari doktrori odu u penziju, pa nas razni doktorčići mamina i tatina djeca budu liječili bez ikakvog znanja jer su fakultete završili preko veze. Pozdrav kulturnoj raji, seljaci na selo, lopovima smrtna kazna!
Ma saljite u Srbiju jer ima i previse (nacionalizmom) zarazenih krmaka!
oni piromani sto pale auta po zenici bi vam to zapalili 30KM
nek ih prospu u M(i)ljacku...
Oprostite unaprijed na spamu ali eBiH treba tvoju pomoc u oslobadanju od srpske okupacje Ako se želite malo maknuti od svakodnevnih životnih problema, preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju e.Republik. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: NAPOMENA: Za pocetak igre se nemojte registrovati na teritoriji BiH jer je okupirana od srba, nego u nekoj saveznickoj zemlji, USA, Rumuniji ili Hrvatskoj npr a vratite se kad oslobodimo BiH od okupacije! ___ http://tinyurl.com/REGISTRIRAJ-SE Važno je napomenuti da prilikom registracije trebate unijeti važeci e-mail na koji dobijate link za potvrdu registracije nakon cega možete poceti igrati. ___ Od trenutnih zbivanja mogu izdvojiti grcevitu borbu za oslobodenje eBosne i Hercegovine. Sve naše regije osim Brcko distrikta su pod okupacijom te nam je potreban svaki igrac da se oslobodimo! POMOZI I TI eBOSNA I HERCEGOVINA TE CEKA!!
Koji ce nam palac vakcine ... Bolje umrijeti brzo od gripe nego umirati kodinama od gladi ...
hej što na prave budalama, kako je narod samo glup.. ooooo naroode mooooj (što bi reko kralj ibi )
A zato ste navili da ih rasprodate, prije nego im istekne rok. Ma ja nek se ne baca.