Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
@fukara sigurno da Ibrahim Spahic nema nista zajednicko s primitivnim umovima kao sto si ti i ostali koji ismijavaju njegov human stav s prema zrtvama fasista! Ibrahime Ti si jedan veliki covjek i humanista ne okreci se na ove bljuvotine inspirisane mrznjom s prema muslimanima! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa DOMOVINA! BOSNA4EVER!
Ko je Spahic??
Sa prvim slikama stradanja neduznih civila dobila sam silnu zelju da cio svijet cuje vapaj moje zelje za mirom u svijetu ..da se zaustavi krvoprolice.... a onda vidim vođu Hamasa koji pored roditelja u narucju sa mrtvim bebama u kamere daje izjavu kako mu SMRT (PRESKACE SMRT TUĐIH SINOVA i KCERI) daje snagu i jaca otpor Hamasa ?! Tada cujem eho casnoga glasa Jasminke Sipke s molitvama NASIM gospodarima rata i mira koji nisu zrtvovali mir i slobodu zivotima svoje djece u ime svojih ,,visih ciljeva\'\'.
Kule od karata?
dva upitnika kada se pogledaju u ogledalo vide svoje ludo ich ispred sebe.ne pomaže tu ni tzv.raja koju izmišljaju pod raznim nadimcima,a ni nepismenost ispod koje se skrivaju,kao ni bedastoće .ostaje im samo da u ogledalu traže sebe.
Pogledaj na... 01.01.2009. Politika GDSBiH za političku konferenciju o bh. prioritetima...
A jeli istina ono sto pricaju novinari da Ibro pusta vjetrove na konferencijama za tisak?Ili to raja samo zeza?
Nekada je bilo ispravno reći \"u ime\", a danas je ovima iz sarajevo-x.com(a), ili fene, ispravno \"uime\". Molim gospodina Spahića da se pozabavi nepismenošću u BiH, možda ga čuju novinari npr. A što se tiče Izraela i Jevreja, znamo da ne poštuju ni božiji autoritet, a kamo li nekog političara, bilo da se radi o Spahiću ili Obami, svejedno je! \"...UPUTI ME NA PRAVI PUT, A NE NA PUT ONIH KOJI SU PROTIV SEBE TVOJU SRDŽBU IZAZVALI, NITI NA PUT ONIH KOJI SU ZALUTALI\"!
poziv ibrahimov potreban i normalan-reakcije iste kao i autori, .svaka na ličnu čast i komadičak preostalog anonimnog obraza.
Ne diraj Ibraima po jajima!
KO JOS UVIJEK SLUSA OVOG STAROG POTROSENOG IDEALISTU... SPAHA OSTAVI PROSTOR ZA MLADE A TI APELIRAJ ZA SIGURNOST U GRADA SARAJEVA...
Evo sad ce prestat Ibrahime, kad si ti rekao odmah sve staje. Cuje se tvoja, do Marin Dvora mozda.
Spale,Spale...stari prdonjo!
Upravo zasijeda najveći vojni vrh Izraela da razmotri poruku gospodina Spahića i kako nam pouzdani izvori priopćavaju oni će u roku dva sata prekinuti sve napade.