Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tyrkocheros primjetio si ti moj k...c dali si uh.ljuupe is.lam.izirani primjetio kako su zgrade samostana i crkve (a da ne govorim o samom starom kraljevskom gradu Bobovcu koji je rusevina) u ocajnom stanju????? A nisu se sjetile sve one silne delegacije is.lam.skih zemalja pa i ma.j.ke vam t.rske da doniraju koji euro ili marku ili barem kantu dvije kreca da se prostorije okrece barem iznutra???? Nisu naravno zaboravili ostaviti pare za izgradnju komplet dj.mija ili med.resa u mnogim gradovima? A slomise se da nam pricom dokazu kako oni imaju postene namjere i kako nisu ni na cijoj strani vec nam svima zele dobro. Ko vas ne zna??????? Nije se naravno sjetio ni ovaj ml.havac da od svoje velike plati odvoji par stotina maraka da se zakrpi krov koji prokisnjava na vise mjesta? Nije i nece. Ni on ni bilo koji potur. Toliko vam je stalo do naseg kralja i Bobovca
@king Prdko RAZLIKA IZMEĐU MENE I TEBE JE SLIJEDEĆA...DAKLE,PRIMJETIO SAM DA JE OVA FOTOGRAFIJA GORE IZVRSNA...DABOGDA TI SVEMOGUĆI BOG UZEO VID PA TI GA VRATIO(KAO SAVLU) DA POSTANEŠ BOLJI ČOVJEK I DA PO OVOM PORTALU VIŠE VERBALNO NE PROVOCIRAŠ BOŠNJAKE SA SVOJIM LAŽIMA KOJIMA SU TI NAPUMPALI TVOJ SKROMNI mozak.
zna li uopce ovaj potuurica gdje je dosao i zar ga nije stid doci na mjesto na kojem su stolovali kraljevi ove zemlje kojeg su njegovi preci prodali za jeftinu veceru?
naša zemlja treba političare kao što je spahić kome su sva vrata u bih i svijetu otvoren.
gospodin spahić je dobrodošao u samostan.
Šta ce po.tu.ri.ca na Bobovcu...
Ja mislijo Emir Spahic.!! Sada mi je lakše kada vidim da su naši novinari obični seljober i da je neki od naših šugavi političara ispalijo se negdje u izlet.
to Spahicu kralju
kako vas samo mrzim politicari..