Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cemo tako gledati onda je pola Srbije BUGARSKA!!
Da, ali su Srbi takodjer samo par desetljeca vladali Bosnom prije Ladislausa!! Srbi koji su danas u Bosni u porijeklom vecinom iz CG.
Chronica Hungarorum Janoš Turoci (János Thuróczy), ugarski hroničar iz 15. v., piše kako je ugarski kralj Bela Slijepi 1133. godine uzeo za ženu Jelenu, kćer srpskog velikog župana Uroša i sestru srpskog bana Bele I: \"I tako je od svog tasta Uroša dobio u veno (vъno-miraz) onaj dio Srbije koji Grci zovu Bosna, a Ugri Rama. Poslije ovog događaja ugarski kraljevi su uvijek polagali pravo na Bosnu i zbog toga su vodili mnoge ratove sa Srbima.\" $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ SRPSKA JE SRBIJA
Svaka čast, ovoj malenoj dječici to puno znači. :) Pozdrav iz Širokog Brijega.
BRAVO MOMCI
Kad si frajer onda si frajer,ma šta frajer...to je premalo...hajmo reć...GAZIJA...e to su njih dvojica...prave Bosanske Gazije.Aferim!
svaka cast, GROMADINE od ljudi!
to nije pravi pipo sto pise bljuvotine, to je jedan kozji brabonjak koji i ako je preso preko drine nije jos svoj sm\'rad oprao, s\'mrdi bre s\'mrdi na kozje brabonjke , one pravo sa sumadije:))))) a sto se tice zmajeva emira i edina samo napisat svaka cast bosanci legende!
nasa nacija ima nove heroje!
SVAKA ČAST DŽEKO I SPAHIĆ SU UČINILI DIVAN GEST , JAKO MI JE ŽAO TE NEDUŽNE DJEČICE
Ne mogu opisati koliko mi je žao male dječice! Preteško će im biti bez majki :(
aferim
svaka cast momci
eno izraelci napravili program koji prepoznaje sarkazam. hajde pogodi koji od ta tri je sarkastican? :D glupsone
Svaka vam čast, pokazali ste svoju veličinu... Nastavite tako...Dobro se dobrim vraća.