Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si KRATKI siguran u Sarajevu a u Foču dolaziš po finansijsku podršku. Ne prepadaj narod ko Ramiz Salkić.
Dok si bijo predsjednik SO i na vlasti govorio se sve super. Sad ništa nrvalja. I vazda ti i ovaj Halilović u centru događaja. Oba ste ko vegeta i to ona jeftina u sve se mješate. Vi najvjše zagorčavate život nama povratnicima!
Imali u Sarajevu sigurnih?
Porušili su preko 1200 vjerskih objekata muslimana na područjima gdje nije bilo ratnih dejstava i koja su oni kontrolisali. Taj narod respektuje samo one koji imaju silu i novac, ko misli s njima graditi odnose na ljudskosti obrao je zelen bostan. Ko od tog naroda nešto normalno očekuje nije normalan.
Šta se ti javljaš lopovve?
Sigurno je ko 1992. Vuk mjenja dlaku, a ovi ćud ne.
Nema vise mjesta ni za saljive komentare...ovo je CDA Federacija.3000 osoba je kriticna masa! Dolazimo iz svih krajeva BiH! Do temelja, nece ostati ni kamen neprevrnut.Nacionalne granice i dosadasnje podjele necemo razmatrati.Samo krimi rad HOBOTNICA!!! Poljine_Mostar_Banja Luka.Svi za jednog jedan za sve!
CauseskuSebijaa ti si decko,kolko se meni cini, malo udaren
To se deca igraju.
Pita se odbornik koji se nijebratio u Foču nego živi lagodnim životom SDA pijuna u Sarajevu
Nema vise mjesta ni za saljive komentare...ovo je CDA Federacija.3000 osoba je kriticna masa! Dolazimo iz svih krajeva BiH! Do temelja, nece ostati ni kamen neprevrnut.Nacionalne granice i dosadasnje podjele necemo razmatrati.Samo krimi rad HOBOTNICA!!! Poljine_Mostar_Banja Luka.Svi za jednog jedan za sve!
Nek se mir spusti sa neba , da obuhvati našu nam lijepu BiH , da vlada spokoj, mrtvima nek bude lahka zemlja a živima bog u pomoći , da nam se vrati sklad mir i dostojanstvo u našu prelijepu zemlju Bosnu i Hercegovinu , Pravda da obasja zemaljsku koru a nepravda da nestane ,pozdrav za krleta i kompaniju od Majmuna Sa Jahorine
Krmojedi se najvise boje batine. Nekako se to zaboravilo :(
Treba pitati Bakira jer on često ide u Foču pa zna.
Zovi Mehmedagica, neka izuzme kamere !!! Ha, ja!
...Jasmin Mulahusić, jedan od najpoznatijih SDA botova na društvenim mrežama, nije samo obični jurišnik ove stranke koji kidiše na političke oponente režima...U detaljnom dokumentu, punom imena terorista i podataka o njihovom kretanju i aktivnostima, na 13. stranici navodi se ime Ahmed Zaoui - alias Abou Houdeifa, rođen 7. decembra 1960. u ElIdrissia/Djelfa, Alžir, sin Lakhdara Zaouija i Amine Tahar.
ko je iole pametan davno se odselio iz vukoebine zvane BiH. Kad god pomislim vraticu se nekad , ovakav mi naslov kaze da sam donio pravu odluku. Čak netreba ni u posjetu dolaziti cudna bolest na balkanu vlada
Nek se samo vrti a mrtvima laka i mehka zemlja bila 🐆💀 pozdrav od majmuna sa jahorine
Netreba pretjerivati oko ovoga. Ipak smo mi kulturološki u pet deka. A i slični smo