Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mu Allah da kako je zaslužio, a On zna najbolje.
tihić je jedan od rijetkih političara koji je znao i prije svoje bolesti šta su bol i patnja, nedobog nikome, ni najvećem neprijatelju ono što je on prošao u logoru u bos.šamcu, nek mu je vječni rahmet
@krscanin - ne seri, tihić nije muhu ubio a kamoli mučio, prije tihićeva zarobljavanja nije nijedan srbin u šamcu ni šamar dobio, šamac su odmah preuzele srpske snage i pozatvarali sve bošnjake i hrvate osim nekoliko šamačkih muslimanskih familija koje su se priključile srbima.
Ode Tihic, ode i dijalog sa RS-om. Naravno da predsjednik SDA ne moze biti prijatelj RS-a, ali cini mi se da je Tihic bio najmanje fasista od svih. Zao mi ga kao covjeka. Bolest na zalost ne bira. Saucesce porodici od Srbina iz Banjaluke.
Izuzetna moralna i ljudska veličina - jako će mi faliti njegov plemeniti lik i djelo jer je u politiku uveo pristojnost, ljudskost, poniznost i karakter. Neka se njegovoj uistinu plemenitoj duši smiluje dragi Bog! Počivao u miru Božjemu!
@krscanin: "Kršćanine/hrišćanine/muslimanu/židove", ne znam tko si, ni što si, premda se ovdje kamufliraš i prodaješ za "kršćanina"... o tebi iz tvojih riječi razaznajem samo jedno: ti si dno dna, i ja te uistinu žalim!
Niti jedan. Nijedan političar u BiH nije zaslužio da se hvali, pa u kojoj god situaciji i iz bilo koje stranke. Rezultat njihove dobrote vidimo u malim platama, podijeljenoj drzavi, izbjeglicama van ognjišta, nepotizmu, korupciji itd. Ovo se odnosi pogotovo na one koji su imali moć za promjenu na bolje, a obrnuto su je koristili-svoj svome. NIJEDAN POLITIČAR, BEZ OBZIRA KOJA STRANKA NIJE ZASLUŽIO HVALE - NIKAKVE, bez obzira na povod.
Znamo i mi i oni to dobro ... al šta vrijedi ....
sorensen, ne serinsen majke ti
Bio je na čelu udružene zločinačke organizacije. Dovoljno.
O mrtvima sve najbolje. Nemoj ko SDP...
Ništa loše ja ne rekoh za Tihića. Samo sam iznio činjenicu a zaključak neka izvede kako ko želi. :)
Sulejmana su najvise postovali Dragan Covic i Milorad Dodik. Zalostno ali istinito...Rahmet ti dusi Tihicu
i mrtav ce pomoc stranci, jer je umro pred izbore. rahmet mu duši, nemamo potrebe mi mu suditi, dosta mu je sto mora pred Gospodara da stane, onda nema demagogije i šuplje.
glupost dana ....
ubij se pa i ti pomozi čovječanstvu ....
o čemu ovi ljudi pričaju....ne kontam.... kako koji političar bude išao pod zemlju sve ćemo slušati lafinu do lafine.... SDA sa Tihićem i svojom lopovskom politikom koja je dokazana kroz funkcionisanje na vlasti kroz sve ove godine nije učinio ništa za BiH....Naprotiv, uništeno je sve ono što je vrijedilo...Uništili su čak i samu vjeru.... SDA stranka sa Tihićem na čelu je radila izričito za svoje stranačke ciljeve, za svoje lobiste i dragu fameliju...Nema nas tu. Nasljediće ga princ tame Bakir Izetbegović - Princ tržnih centara i šuplje bošnjačke priče, demagog i lopina teška... Može se o ovome pisati godinama jer SDA nas i uništava godinama
...ukratko, tihi je bio političar, babin princ je obična politička smlata (najblaže rečeno)...
Izgleda da će i nastaviti .. doveli su oni sebi biračko tijelo ... uče ih brojeve po stare dane šta će zaokružiti na biračkim listićima, lakše im je nego ih učiti čitati i pisati .. samo broj i mjesto na na glasačkom listiću .. ko kretenu ... lijevo četvrto odozgo i sl. to je njihov maksimum
PRIKAŽI ODGOVORE (1)