Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio je reći hidžretska 2020. heh
dok mi udejmo u EU, svi ce vec izaci
Bosna ako sama sebi ne napravi drzavu krepace po evropskoj zajednici to je dodik i vidijo pa bar namala vrata uvlaci njemce da prave hidro centrale dabi prezivijo
Oj Bosnjace da te j.e.b.o bir-tak, ti ne mozes bit Evropi ortak, sabur,birtak to su Turske rjeci, mars u Tursku-tamo komplex ljeci,
Vrlo optimističan rok. Da nije možda htio reći 2222. godine?
Ovo je super - sve po \'Nadrealistima\'! Kada zapadnoevropske zemlje izadju iz EU mi cemo im se pridruziti. Ujedinjena YU i razjedinjena Evropa. Nama ne treba EU jer cemo postati evropsko odlaganje smeca, postat cemo nadnicari u vlastitoj drzavi, nemamo mi mentalne snage da se borimo sa zapadnom Evropom.
Lazu, lazu te. ne prije 2050te. e a onda ce mo ih cak i mi poslat 3 lijepe p.m.
@jah Xčina velika k\'o planeta. Inače EU >>> Puno babica kilava djeca
Ulazi u EU sljedeće godine!
Ulazi u EU sljedeće godine!
gianny, kako nam se politicari zaduzuju kod MMFa, oteti ce nam sve i bez ulaska u EU. Nema nigdje besplatnog novca. Sve sto posudis, vracas uz kamatu.
do tada nece biti svijeta a kamoli evropske unije i bosne i hercegovine
Ma ne treba nam Evropa nikako, podici ce nam cijene, a sve sto valja ce nam oteti.. Fuj..
Ne ulazimo mi vise nigdje,sad kad smo nezavisni,dosta je nama tudjine,i tudje vlasti, i osmanlija i austrijanaca i ugara i srba i hrvata, i komunista i sve u pm
al ga usra sad
Fasisticka hriscanska Evropa koja je ucestvovala u genocidu Bosnjaka zajedno sa srbijom monstruma i barbara ! DA BOG DA VAS SRBI SVIJA POU.BIJALI, VAS I VASU DJECU \"HRISCANSKA EVROPO GENOCIDNA \" !
ja cu te godine biti u mojoj 7 -oj godini zatvorske kazne, koja ce trajati 55 godina, tj, dozivotna ! U Zenici, jednog od bisera Bosne ! Covic dragan ce mi biti zensko, on ce biti kaznjen na 50 godina, manje je opljackao od mene milijardu eura ! ko zna , mozda cemo napokon biti u paksu, bar u zatvou ako ne mozemo javno danas :-)))