Sastat će se s političarima
0
Sorensen konačno doputovao u Sarajevo
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosli braca Evropljani da se obracunaju sa RS...... SVE INSTITUCIJE U SARAJEVO, NEMA PARALELNIH INSTITUCIJA!!! KOSOVA REPUBLJIK!
Ovaj je poslat da spasi srbe i da im osigura drzavu rs. Danci su u Evropi poznati kao najveci neprijatelji Islama. Nasi ga nikako nisu trebali prihvatiti... Nikako... Treba ga ignorisati, biti budan i pratiti njegove postupke.
Odzvonilo Valentinu MajMoončiću, EU je shvatila da ih Ameri hebu. Sad će ga Valentin MajMoončić, nakon što se izvježbao na američkim penisima, pushiti i Sorensenu, a s njim i reketaši, atentatori, pljačkaši i crnokošuljaši iz velikobošnjaćke fashističke koalicije zLa čovjeka.
Pa nek se i on s njima sastane 15-tog na tom sastanku u Sarajevu.
@ RAT srbine genocidasu...................samo TI MOZE POZIVAT NA RAT......to je vama srbima u krvi, u vasem genocidnom kodu.!!!!!!!! SRBIN=RAT
i za sar-x: J E B O vam ova sifra meter sto se mora ukucat za komentar,(u usta)
RAT ti si srbin samo pokusavas zakuhat,ofiran si...
Vratiti JEDINI LEGALNI USTAV RBIH-e 1992-E I Tacka...!!! DOSTA VISE SERVIJANSKE DIKTATURE DAYTONSKOG FASIZMA I TOTALITARIZMA...!!! Hocemo DEMOKRACIJU po Evropskim konvencijama i pravima...!!! HOCEMO MIR, PROSPERITET, TOLERANCIJU, DEMOKRACIJU...!!! BIH4EVER...!!!
Sabit Hadzic - Sabe , selektor BiH
ISTRIJEBITI SVE SRBE !!!
OCEMO RAT SA SRBIMA !!!
Eto s.r.b.i.m.a i u.j.a.m.a pomoci iz bratske kr.s.t.a.s.k.e europe..