Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok pojedinci ne shvate da je vjera privatna stvar svakog pojedinca i da niko nema pravo nikog pitati ko si i sta si ti, nece biti napredka u BIH. Neka svako vjeruje u sta hoce jer on treba da vjeruje za sebe a ne za druge. Politicarima je ovako dobro i oni bi jos 20 godina ovako dalje (ne) radili svoj posao. Oni su vec u Americi i zato nastoje svim silama da ne idu u EU. Vanredni izbori sa gradjanskom opcijom ( svaki pojedinac da uziva jednaka prava )uz to da se ova sadasnja garnitura politicara nesmije baviti politikom da kraja zivota,ili BIH iz 3 dijela pa da vidimo onda ko kome smeta.
Sta ovaj put moramo ustupiti rs za te pare?? @ Ampak gdje si ti vidio EU drzavu sa tri predsjednika i ravnopravnim entitetima ? Dacemo vam kad EU uvede isto kod sebe!!
hajde ba prestanite vise s-rat i pocnite raditi nesto!!!
samo politika i te stvari :D hajmo se mi zabavljati medu drustvo i radio na www.radioba.net