Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujemo da ce te doprinijeti unistenju drzave Bosne i Hercegovine...!!! Pristati na POPIS stanovnistva jedino po POPISU 1991-e godine i pod uslovom da se SVI PROTJERANI stave na listi...!!!
I kad dođe popis mosnjaci zdravo!
VRATITI HRVATE U BOSANSKU POSAVINU I BOŠNJAKE U ISTOČNU BOSNU I KADA SE OSTVARI POVRATAK U GENOCIDNU REPUBLIKU SRPSKU ONDA MOŽE POČETI POPIS STANOVNIŠTVA.POPIS DOVEO DO PRIZNANJA ENTITETA KOJI JE NASTAO NA KRVI HRVATA I BOŠNJAKA.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Ako taj covjek napravi jedan korak unaprijed, i to onaj najvazniji, bice bolje svima. Nisam pesimista, zbog tog bi mu na vasem mjestu zazeljela dobrodoslicu. Po priopcenjima pojedinaca poneki se boje njega, dok drugi krecu pogresnim pravcima. Svako ima pravo da dobije jednu sansu, tako i gosodin Sorenson.
Sta je, necete popis ha? Znate li da je prije rata u FBiH zivjelo vise Srba nego Bosnjaka u RS? Sta mislite koga sad ima vise? Stopirali ste povratak, Srba gotovo da nema u FBiH, dok se Bosnajci vracaju i jos kukate kako smo mi ti koji stopiraju povratak. Brojke ce reci konacu stvar, koja je teritorija etnicki ociscena. ;)
Evropska unija je snažno posvećena konačnom cilju - evropskim integracijama suverene i ujedinjene BiH, rekao je u petak, na prvoj zvaničnoj konferenciji za novinare, šef Delegacije EU u BiH i specijalni predstavnik EU Peter Sorenssen!
@ dudlov pozdrav svim patriotama Bosne i Hercegovine...jedne i jedine... Mravu, Floxy-u kojeg vise ne citam, zelenom zubu, PONOSNI BOSANAC itd...!!! BIH4EVER...!!!
@ Mostar 1- Srbin = 2- Gennocidas, 3- terrorista, 4-fassista, 5 - naccista, 6- krvvolok, 7-ubbica, 8- siiledzija, 9- koolonizator, 10-srbin- ruski immigrant-terrorista...!!!
tambura = Robin
Jadni mi gdje smo dogurali,,da nam dolaze stranci i ureduju drzavu....
Tambura i Srblje su legende.Zbog njih i čitam komentare.Pozdrav za tamburu a poruka za srblje UDRI I TI KOJU
Fasi.sto evropski
@ Mostar Pozdrav. domovini i Mostaru, jednom od Bisera Bosne...!!!
@Mostar Nisam srblje......ko prvo sebi nebi nikad dao takav nik da ih reklamiram, ko drugo moj komentar je citak za citanje i ostavljam prostora u recenicama a ne u jednom paragrafu sto rijeci... Mada i srblje zna napisati po koju pametnu...!!!
Danac! Nacionalista, rasista, islamofobista, fasista i tako to...