Samo jedna stolica za našu državu
0
Sorensen: BiH u EU može samo kao suverena država
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@free sr. ...da bit će rs slobodna kao što je srpska krjina u Hrv.atskoj i viorit će se srpska zastava večno u BL kao što se viori večno u Kninu...samo laganoza..svaki poredak i sistem zasnovan na mržnji,ter.oru i ub.ijanju ruši se sam od sebe kad- tad.Je.beš ga vrag dođe po svoje.A drugo vi pra.voslavni Bos.anci niste nikakvi S.rbi kad to shvatite onda će se drukčije pričati..sa mnogo više poštovanja prema vama.Kakve ti veze imaš sa Jovanom iz Požarevca,ili Anto iz Lištice sa Darkom iz Zagreba ili Faruk iz Zenice sa Omerom iz Istanbula....stvarno nikakve osim što su možda pripadnici iste religije a možda čak ni to.Jer ako duguješ lovu i jednom,drugom i trećem...sve trojica će ti je.bati sve po spisku bez obzira ko si i šta si.
Mozda i nece biti podeljena de facto. Ali narod je podeljen i Srbi nece nista zajednicko sa vama poturicama imati. Nase skolstvo i nove generacije ce da odrade svoje i suzivota nece biti. U RS ima da viori srpsa zastava vecno.
naravno da nece, pricaju gluposti. Samo ih treba saslusati,a manje vise ni to. Nikad se Bosna nece podijeliti i to je jasno ko dan. Samo ovim neobrazovanim cobanima i kad bi se crtalo ne bi shvatili,a ta je politika na malo visoj razini od dodikove politike nahuškavanja seoskih ljudi.
Jos hedna samarcina za genocidne cobane ! Gedje ovo vam u prevodu znaci da nikad necete biti priznati za nista vise od manjeg entiteta .....a vi sanjajte sa vrhovnim cobanom to nije zabranjeno ! SIKTER
MA PUSTI TO SUVERENA, NEGO ME VISE INTRESUJE MOZE LI KAO ISLAMSKA, POSTO TO OVI SA 23,58% FEDERACIJE BiH GURAJU?!
A što niste stali iza tih riječi \'92?
Tuzno je sto nasem narodu treba Sorensen da kaze da treba da se dogovorimo, formiranje sestorke je put prema dogovoru i zajednickom napretku. Samo da to shvate oni kojima vise odgovara da unistavaju drzavu kao i zadnjih 17 godina.