Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jadna mačko.pa svak vam daje.na šta bi ličili.ništa ja vama dala nebi pa bi vi otvarali fabrike i mislili glavama
Na ovih 17 000, odnosno skoro 20 000 vise ne racunajte, jer su njih 95% u medjuvremenu postali veci norvezani od rodjenih norvezana. Njih je vecinu sramota sto su se rodili u BiH, ili sto su im roditelji dosli iz BiH u toku rata ili poslije.
Velika steta madam ambasadorka da ste ovim hostaplerima dali do sada 400 milijuna evra u rukea da niste sa tim novcem upravljali vi iz ambasade jer bi nam danas svima bolje bilo.i bilo tolerantnije raslojavanje drustva kao kod vas a ne ovoliki kontrasti gdje su pojedini T I T I N I robijasi i ex kozojebi enormno zabogatili od tih vasih para.
Dragi Norvežani, dok god vas muzemo vi ste nama super...
Dobri su Norvežani kad su donirali milostinje i sadake 400 000 000 eura od 1995 pa do sad a mi nista drugo i neznamo nego od sadake živjeti.
Komso se opet napio🍺
e moja gospodjo to su dva najveca lopova a ti njima dajes pare a ne nama
Dobri su odnosi.Što se tiče ekonomskog razvoja pušemo za vrat NORVEŠKOJ!