Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ne komentarisite ovakve marginalce iz naseg naroda, poput Biserko, Kandic... jer im tako dajete znacaj koji uopste nemaju. Oni su samo izopaceni i iskompleksirani marginalci!
isto smece ko i natasa kandic srbo mrzci.. na jeftin nacin dobijaju pojene za svoju korist.... smrdulje dvije
ma eto vam je...vodite je..straža...seli se u bliskoiStočno sarajevo...
Da ste ikad išta pročitali, znali bi koliko je ta žena bila glasna u borbi protiv miloševićevog režima i velikosrpskog projekta, koji je odgovoran za tolika stradanja i genocid u našoj zemlji. Časnije i hrabrije osoba, budite sigurni, nema u cijelom regionu. Čestitam Gradskom vijeću na odabiru. Neupućenima da kažem, malo se raspitajte, napisala je tolike knjige o zločinima nad nesrpskim stanovništvom u Srebrenici, cijelog BiH, Hrvatskoj, svjedočila u korist odbrane Ejupa Ganića, ustala u odbranu Ilije Jurišića, u sred Beograda, dok je dobar dio Bosne ćutao.
ETO VAM SONJE BISERKO-HALAL VAM BILA ! UZELI STE JE ZA POCASNOG GRADJANINA SARAJEVA-UZMITE JOS I MOJU KUCU NA BRECI PA JE LIJEPO SMJESTITE.ONA JE ISTA KAO VI. MI SE SMECA OSLOBODJAMO ,A DOVODIMO ONE KOJI VOLE NASA SRCA. \'\'SRCE SRCU-SMECE SMECU\'\'-SRBIJA
može im se, koji je ona k....