Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ovaj drugi entitet pustit nek idu, sami sebi da uredjujemo kud i kako a oni nek idu u kamenu dob
Tip je u ratu pucao po Sarajevu i valjda nema niko toliko naivan da misli da on hoće dobro BiH. To treba imati na umu ali svejedno ga ispoštovati kao predsjednika jedne države.
Bio je rat a u ratu se puca, ne znam šta ste očekivali izlaskom na nelegalni referendum?!
A šta ste dobili umjesto Jugoslavije?! Rezervat od 23% bivše bejha i ogromne žrtve...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dvije najvece kucke.
NATO p(l)acenice pokusavaju da zarade neki dolarcic preko BiH medija jer u Srbiji vise nemaju prodju. Dzukele izdajnicke, frustrirane nedojebane babetine.
Da bi došlo do normalizacije odnosa među dvije države i političke saradnje potrebno je samo od strane srbije da prizna da se u BiH dogodio genocid tako da bi tim priznanjem došlo do potpunog preokreta između dvije države kada je u pitanju međusobna saradnja i građenje dobrosusjedskih odnosa.
potrebno je da srbija prizna da ne napala Republiku Bosnu i Hercegovinu, da su izvršili genocide i ostale grozote. Ali srbija i srbijanci su patetični lažovi. gade mi se. Nedo Bog nikom komšije kao srbijance. mraka.
Opet tu jedan omanji kmeee
U Srbiji momentalno nema covjeka sa kredibilitetom za dijalog ovi koji su naprasno postali demokrate to nikada nece biti jer nisu iskreni. Dok narodi u regiji ne shvate sta ih handri nece biti napretka ni za jednu drzavu.
nazalost ali ova zena je potpuno u pravu,a da jeste dokaz je da su njih dvije najomrazenije osobe u srbiji
treba ovaj drugi entitet pustit nek idu, sami sebi da uredjujemo kud i kako a oni nek idu u kamenu dob
daj im svoje babovine ako je imas djecko
@5 Korpus baby jel ti imas babovine u rs-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1985- Srbija do Tokija 2017- Viza do Kosova :))))
2100 komentara a 3800 lajkova. E jado jadni... Idi čuvaj krave.
92. Nezavisna, Unitarna, Cjelovita BH 2017. Repzblika Srpska, Distrikt, Federacija, trazi se federalizacija federacije HAHAHAHA
Samo normalni ljudi treba da budu aktivniji glasniji jer ovako Vučić, niti bilo ko. neće to reći misleći da to nije dobro za rezultate izbora na kojim se kandiduju. Glupani i dekadenti uvijek glasnije viču pa i kod političara se stvara lažni utisak o mišljenju naroda.
Za Srbiju nije problem da to kaze, a i gospodin Izetbegovic treba da kaze da podrzava teritorijalni integritet Srbije sa Kosovom naravno kako je po UN. I kako i BiH na kraju priznaje. Da li on to moze da uradi?
Nazalost N1 daje sve vise prostora oronulim UDBA-sima, cetnickim svinjama poput Ferid Muhica. Njegov posljednji intervju na N1 je vise nego neprijateljski prema Bosni i zahtjeva rekaciju javnosti. radi se o cetnickoj svinji koja na perfidan nacin odradjue spin za cetnike. http://ba.n1info.com/a142026/Vijesti/Vijesti/Muhic-o-situaciji-u-Makedoniji-Ivanov-direktno-krsi-Ustav.html
Ovaj pichkousti treba da bude dozivotno izbacen sa teritorije BIH. Tom fashisti i lopovu treba zatvoriti svaka vrata u ovoj zemlji, takvi nikad nisu i ne bi trebali biti dobro dosli u BIH!
@petar155 A vidi kako ste vi Srbi "mocni" da vam je glavni grad u tih "23%" koje konstantno izvlacite odnekud, nemam pojma u kojoj dimenziji vi mjerite tu teritoriju.
@petar155 Prvo nisam ti ja nikakav "jaro", drugo Banja Luka je samo jos jedan grad u Bosni i Hercegovini, na pasoshu ti stoji fino BOSNA I HERCEGOVINA, prema tome ti racunaj u glavi nekakve postotke ako ti je tako lakse spavati, al' sutra kad ustanes i odes do bilo kojeg saltera, prvo sto ti traze je LICNA KARTA na kojoj stoji grb Bosne i Hercegovine.
Treba biti realan Vučić je dosad nebrojeno puta priznao suverenitet BiH
axaxaxaxa ko slusa ove babe?