Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek bude jasno hrvatima i srbima, rusima, pa i alžircima i novozelanđanima da mi druge zemlje osim ove nemamo i da smo spremni biti sahranjeni u njoj dostojanstveno. Do zadnjeg ćemo je braniti, kao što smo je branili i prije 25 godina. Ako žele da ginu, neka probaju da se odvoje. Ali nek znaju da nema te sile koja će nas ovaj put zaustaviti. Ako treba svi ćemo izginuti, ali ćemo povući i njih za sobom. Ako neko od nas i preživi, on će negirati sljedeći genocid.
Također ako misle da će se Hrvatska i Srbija uključiti u rat, treba da znaju da Hrvatska definitivno ne smije od NATO-a, a Srbija ne smije zbog NATO-a i sankcija. Njemački zvaničnik je prije 3 godine rekao da bilo koje priznanje tzv. RS-a u slučaju pokušaja secesije znači sve moguće sankcije, a uključenje u rat znači objavu rata NATO-u. A niste bitni ni hrvatima ni srbima toliko da svoje države unište radi vas.
@Tudumm Daj mi adresu i eto me sutra da vidiš jesu li bajke. Ili si pizzda pa ne smiješ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KOMSIC JE BOSANSKI HRVAT I ON JE LEGITIMAN PRESTAVNIK HRVATSKOG NARODA U RBIH
Strasni potezi
A eto ponos je bitan, mene ne boli toliko ponos koliko nepravda
Top teme ovog mjeseca :sta se vrti : Lavrov , Politika (nista pametno ko je sta rekao) , Korona , Ocjena = 10 , o Respiratorima , Korisne informacije, otvaranje novih radnih mjesta , Korupcija, Afere , Ocjena = 0 (slabo informacija)
Mala država još uvijek u mnogočemu ovisi o svjetskim silama, u BiH je mnogo nekih institucija koje male države nemaju. Mislim na UN ove institucije. Korupcija je 100% domaća. Ustav (može se reći krov kuće) se može promijeniti, ali u cijeloj kući vlaga ( korupcija), kao poslije poplave, ostaje. Ništa se neće napraviti. Da će biti promijena, biće. A da li će svi dobiti ono što traže, neće.
Tako je, zahebite vise ti srednjevjekovnu furku najprimitivnijeg iz susjedne Srbije!
Kuso se sa rogatim ne bode, mnoge stvari se rijesavaju dobrom politikom i diplomatijom.
Tako je pogaca, bravo
Nije lose, popravljas se Komsicu, mozda te pustimo na popravni ......
Volim te BiH!
Pola države ne male države. Od BiH napravili putinu interesnu temu broj jedan. On je opasan. Nije on Jelcin na aedromu u Prištini. Neće biti dobro.
A Čović bi ga dočekao na koljenima, još bi mu i ruku poljubio.
meni jos nije jasno zasto je ovaj rus bitan lik. Nikad u zivotu nisam cuo za njega, mozda neki putin za nebitne poslove i sva hajka oko njega
Mi smo svi do jednog spremni za BiH poginuti ako treba !!! Pa izvolite. Probajte.
Problem je što je posjeta sama po sebi bila provokacija. Mogao je doći da se razgovara o ekonomiji, trgovini, nekim projektima, ali ne, smrad je došao da kenja o politici i petlja se u unutrašnja pitanja BiH. Odje3 je bio jedina logična opcija.