Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao nam je Cerkez da te ne gledamo!!! Vozdra!
Stizu u prtak ili ponedjeljak,rekao je Cerkez.Ali dzabe ako ih bude radio diletant Konjhodzic.Dzabe.Uzme 270 km po testu i napise sta hoce.Uzas.Umalo je zarazio cijeli Klinicki centar.Mozda se htio osvetiti sto mu nisu dali da bjezi sa posla?Da radi privatno dok je na bolovanju?
Rano je za ukidanje mjera,treba ih jos i Pojacati.Ne budite glupi i brzopleti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eo kakav coek izadje iz coid izolacije https://youtu.be/m9yhZbbuBF0
@TheYupppie2 Da li ste normalni? Šta ćete ublažavati? Tako su i Italijani ublažili inicijalne mjere pod pritiskom “javnosti” i šta su dobili? Haos. Pazite šta radite. Sa ovim se nije zafrkavati.
@politbiro sta su dobili? Na 80 miliona ljudi, 10 hiljada 80godisnjaka umrlo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mnogi svjetski stručnjaci smatraju da korona nije ništa novo i treba prestati raditi testove koji su svakako nepouzdani. A gledao sam kako njemački infektolog objašnjava da se pacijenti pogrešno liječe i umiru usljed toga. Političari i ljekari usljed panike prave velike greške.
Ovaj jad se našo da razmatra. Dočekao 5 minuta slave.
Ovo prvi april pa govore da će ublažiti mjere
Vi se niste konsultovali ni s kim, ugrozili ste ljudska prava i osudili djecu i starce na podrume bez sunčeve svjetlosti. Možete kako hoćete ali nećete moći dokle hoćete, sljedeći put neće SDA moći na izborima raditi šta hoće. Samo vi silu prosipajte, ničija nije do zore sjala. Udarili ste na djecu, ovaj put vam neće proći nekaznjeno!
Vidi Solaku jakne, je li to na skijanje krenuo? Gdje su mu brile? 🤣🤣🤣🤣
ma gospodo i gospodice mismo zarazeni svi od potpisivanja dejtona i zivimo u najvecem getu u svijetu.i nema te vakcine u svijetu koja ce da nas izlijeci.pozz
stizu maske iz etiopije 6 miliona sto su trebale za germaniju pa nestale preko noci.pozz
Čečenu čerkezu
Zabrana kretanja traje do 31.03. Znači ističe sutra.
Zasto hospitalizujete pacijente s laksim simptomima , samo stvarate teret zdravstvenom sistemu... a njima ce svakako biti isto stanje...
Koje maltretiranje. Kao da su se svi dogovorili da nas ubiju u mozak. Neke firme sa po 100 radnika i dalje rade,prodavnice rade,pumpe rade, nekako sistemski ubijaju samo jednu skupinu poslova. Ubili su sav sport i sve turisticke i ugostiteljske objekte. Bas cudno.
joj cirkusa Boze dragi
gospodine solak u socjalizmu je bilo varedno stanje ali po mjesnim zajednicama da se utvrdi stanje stariji osoba i njihova potreba ovde nesta smrdi i zasta sluze mjesne zajednice samo kada su izbori a ne servis za stanovnistvo i njihove potrebe ako je varedno stanje.pozz
dogovorite se jednom....majke ti
Kakvo ublazavanje kad ovo sranje kod nas nije jos malte ne ni pocelo. Ljudi jeste li vi gluhi i slijepi ili ste glupi cuje te li vidite li sta sw desava u svijetu u drzavama jacim od nas toliko puta da mi nikad necemo biti na tom nivou pa imaju hiljade i hiljade zarazenih i stotine i stotine mrtvih. Ako ne vjerujete medijima svakonod nas ima nekog svog u dijaspori koji mu moze ispricati sta se desava u tim velikim i jakim drzavama.