Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Solak popuštati postat ćeš beznačajan a baš ti se svidilo da si stalno na televiziji. Mnogi ti mamu spominju ali baš te briga kad je seljaka brinulo šta drugi misle
Podrška gospodinu Solaku, nije jos vrijeme za ukidanje mjera zabrane kretanja i izolacije. Mjere pooštriti narednih 30 dana pa da polako završavamo sa ovim.
@MrziteljPDA Mjere ne treba popuštati već još pooštriti! Nema popuštanja mjera dok 10 dana za redom tesiranjem nema novih slučajeva!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hebe ne vadi. Covjek se uzivio u ulogu ko da je kim jong. Daj bolan covjece nisi strucan a uz to si i ruzan.
Sta bi adzija dino dao da je na njegovom mjestu ? ma odrzo bi dvije parade godisnje ako treba
Smori lik. Izgubit ce medijski prostor.
Ukinut je policijski sat ti tu nist ne mozes, vorzs
interesantan neki čovjek,..
Seljačino nepismena.
JEdino RAZUMNO bi bilo maknut stab, s Tobom, ukljucujuci i onu Pilav, umotala se ko sarma na press-u.
Ovo je SDA pokupila one komunističke metode (ko ono u JNA ka za desetara postave nekoga sa 4 razreda osnovne ,nekoga čiji mozak nezna da misli ali zna da prima informacije) Tražio sam biografiju ovog lika i nigdje ništa ,samo površni podatci
Treba zadržati veliku većinu mjera cijeli maj. Posebno one koje se odnose na maske, distancu i zabranu skupova. Izdržimo još maj pa možda i nestane korone u potpunosti
Vidi mu face. Imal ovaj frajer uopste usnu!?
Policijski sat je mjera koja je minimalno uticala na širenje oboljenja. Ni po danu ništa nije otvoreno, pa gdje bi se to noću ljudi okupljali?? U HR najavili znatno popuštanje mjera, otvaranje vrtića... Pa valjda mi možemo bar policijski sat ukinuti.
Virus ne djeluje samo noću,policijski sat je gluplji od same policije.
Pa vi i nemate niti znatel epidemiolosku sliku, o cemu ti laptdas haj prvo saber se sam sa sobom pa izadi da das neku izjavu. pride I tvojih 5 minute a nista ne uradi tuga ko nas vodi.
za razumne odluke treba imat mozga, tako da smo ge najebali
Joooooj jeste odvratan lik🤮🤮🤮
Ovaj kloc ode u Istočno Sarajevo i plače što nema ingerencije da tamo narod zlostavlja...
Daj ostavku , jedina razumna odluka.
Ti ćeš svoje odležati kad tad. Je.o državu u kojoj ovaj majmun nešto odlučuje. E tvoje mjere neću poštivati, a nisam ni do sada. Joću da iz svega izađem neokrznut od tvojih mjera. Živim kao i prije ovoga i bogami ću nastaviti.A tebe i tvoje mjere nabijem na onu stvar.