Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH NEK I FADILA OSTAVE JEDNO 2 MJESECA DA ISPRICA STA JE RADIO ZA VRJEME SVOG MANDATA
malo je 2 mjeseca....
Ajmo sad i Bakira malo proflautajte
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Lezi keru
Hahahhahhahahha idemo ludo idemo jako
Sada i Covica ,Dodika ,Baketa itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sipa nam upala u pola dva mi se nismo ni opirali. Ziroracuni na tudjim imenima brane nas ljudi diplomirani.
Gdje je nestalo 8 milijardi od akciza???
Kome smeta Novalic? HDZ-u zato sto je stao u kraj pljacki Aluminija, poceo oporezivanju kladionica koje u potpunosti kontrolise Covic, i zbog toga sto je HDZ ostao bez kontrole CIK-a. SDP-u , zato sto je SDP htio da srusi SDA a srusio se SDP, razbio na sve strane i nastala nova Stranka SD Enver Bijedic. SDP smarta da je za to kriva SDA.
PDA, Niko nikada nije smio da pridje rudniku Banovici i njenog vjecnog vladara Kukica. Hrabri Novalic je cak usao u sam rudnik i suspendovao citav odbor. Kukic to tesko podnosi i zeli osvjetu.  DF trazi smjenu ne samo Novalica vec kompletne vlade a sve sa ciljem da odblokira formiranje nove vlade koju blokira HDZ. Jeli HDZ bas naivan da upadne u zamku DF-a?! 
Vidi Koleta sto je naso sebi putera da mu dane ljepsa.
SDA moto: Malo radi, puno kradi i idi u džamiju da te narod vidi i glasa za tebe!
Oko centrale lopovske SDA stranke treba samo postaviti rešetke. Sve lopov do lopova, a glume vjernike!
hapsi i advokata !!
A sta je sa Kadrijom Kolicem,vozbiljnim advokatom? Dobio mjesto u NO Ginexa da mu se revansiraju za usluge, a ima vlastitu firmu za oruzje, KM trade, pa to samo u bh apsurdistanu moze, zahvaljujuci sda hobotnici i vrhovnom vodji Kakiru
Neće on provesti 24 sata nego je on pritvoren na 24 sata.. Kako ublažava klix ovim naslovima i tekstovima ovo sto se dešava. Ispada on će ono provesti dobrovoljno ili sta vec..
Mogo je i kadrija malo ostati
Kako ce izdrzati noc bez Sanite?
Stavite clanak u crnu hroniku boldirajte itd ...vi ga stavili u kulturu sta je s vama u klixu? Niste mi jasni ....
U ZATVOR!!!!
Eto dragi narode,sutra će nas sunce ljepše grijati,cvijeće će ljepše mirisati,ptice će ljepše pjevati...Sve će ići na bolje,neće biti afera,lopova,lopovluka...Eeee..Ne kaže se za nas dzaba:"Glupi Bosanac"...
Svi u zatvor dosta više, da više nikome ne padne na pamet