Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno sam rekao da tuzlanski aerodrom najvise lici na neki aerodrom smjesten u nedodjiji Afrike. Sramota ono nazvati medjunarodni aerodrom. Ocigledno da neko uzima plate a ne radi posao. Kako je uopste dobio upotrebnu dozvolu???
Kako uopste pustiti u promet aerodrom ako ne zadovoljava tehnicke i zakonom.propisane uvjete??? Ako se renovira, pa je ova soba ovakva za prvu ruku, to nije opravdanje, jer su bebe najosjetljivija kategorija i prvo treba srediti tu sobu.
Hahahahhahaahahahahahahahhaahahaahahhaahahahahaha😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne vidjeh posudu za podgrijavanje hrane? Flasice, s termostatom itd.
Ma polako ljudi, bit ce do 2100te neki red i rahatluk
Tobejarebi, isto samnica za bebe. :(
A kako im izgleda raspored letova HAHAHAHA isprintan na papiru formata A4 hahahahaha aerodrom koji ne može kupiti jedan LCD hahahaha.
Hoce li itko dati ostavku zbog ovoga. Hoce li onaj tko je za ovo odgovoran nastaviti primati managersku platu? Sta ocekivati u drzavi gdje se funkcije dijele po nacionalistickoj podobnosti??? Nastavite glasati za nacionalne lidere pa ce nam sve biti gore i gore!!!!!!!
Bio vidio ,daleko od bilo čega normalnog.Sramota da jedna štala nosi ime international Airport.Za primitivce čudo neviđeno,nene u dimijama lete u Evropu.Guraju se ,gužvaju i sve na popustu.Wizz air će najvjerojatnije uvesti i mjesta za stajanje za 9 eura.Sretno sletili!
Što se usra*i prije polijetanja?!
Što se usra*i prije poloijetanja?!
Čuj Tuzla i aerodrom, šta drugo očekivati. A nazivaju Sarajlije seljacima..
ovo je cargo aerodrom sam naziv kaze za teret uopce aerodrom nije predviđen za putnike al eto moze ih primiti
Ovo je prelose ali bolje i ne zasluzujemo kad smo stoka, zalimo se da se nesto napravi a kad se napravi sjebemo sve
Moderno nema dalje
Internacionalni Aerodrom haha
jel ovo sponzorisani članak nekog iz vlade ko nije dijete ubacio u rukovodstvo?
@selfiselefija pa normalno da je postavljeno...zato i kažem, stranački sukobi... začarani krug...