Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Softicu ti i SDA ste sve mogli da rijesite i da vam danas HDZ i SNSD jede iz ruke al doticnoj partiji je vaznije da bude narcis i da se svadja sa njima.
@mrAdil stari ne moze 200 hiljada ljudi imati svog presjednika , drugi nacin se mora naci isto tako don naroda nije demokratsko tijelo
@Brcak1998 Prema popisu stanovništva 2013. godine Hrvata ima 570 000 i čine 17% ove višenacionalne tvorevine, a Bošnjaka 1 600 000 (47%). Prestani širiti lažne informacije! Vi bošnjaci ste mnogo podli! Međutim, Dayton sporazum (ustav) ne poznaje termine većina-manjina, samo konstitutivnost naroda! Znači Hrvata da ostane 10 u ovoj višenacionalnoj tvorevini, konstitutivni su!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ici odavde
cudo bozije kako su vama iz SDA svi drugi krivi za vas neuspjeh -.-
Prc, prc....hehehehe....
Bitango. STA trideset godina SDA drzi u koaliciji upravo HDZ. Gori ste od ustaša,bando izdajnika 😎
svi ste vi krivi za ovo stanje i SDA i HDZ i SNSD svima vama je bitniji licni interes od odbrobiti ovog naroda i drzave a opce poznato je kad je drzava napredna i natod zadovoljan onda se i licni interesi bez problema mogu ostvariti a ne vi hocete sve sebi a za narod vas boli briga
E moj Safete, treses praznu slamu, Kukic te mabio nogom u guzicu iz banovickog sela . Rjesenje Safete sta su rjesenja ?
Fakat ovo vako vise nemere!
Mozete do oktobra!! ....a onda cemo vam jebat mater!! svima!!
A STA MISLIS SOFTA DA TI BOOKIR PLATI SISANJE,DOK SKOKNE DO TREZORAA SACEKAJ IPAK JOS
Sve ovo SDA kriva a glume zrtvu, u krajini ste se raspali u tuzlanskom kantonu, zar ne moze da se desnica i ljevica udruzi i da bude probosanska,pa da nastupate ko cjelina, ne moze jer SDA gleda privatne interese, pocni te svercat ko u ratu sto ste radili.
Ovo je zajefrkancija manjine koja je konstitutivna i ravnopravna, a vrlo dobro plaćena za svoje opstrukcije i nerad. Staro pravilo po džepu je najefikasnije. Džaba govoriti :)
STA RECE GARGAMEL.....IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GDJE SU TI ŠTRUMFOVI IZ SDA! ! ! ! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
Izbori da su fer i posteni bili bi ukinuti.
Joj frizure Softiću , baš su kritični ovi SDA-ovci.