Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sitni politicki poeni a golemi novcani apoeni mamicu vam kriminalnu
ma nemojte ovog Softica dirati,plata jedno 6-7 hiljada,dnevnice,putovanja,hoteli,seminari...Tek se instalisao covjek u prvom mandatu,pa ovdje se na ovom mjestu ostaje po 15 godina dok djeca skolu ne zavrse pa da ih se uhljebi...Nemojte sekirat covjeka,skocit ce mu secer.
Arnaut ne zaostaje za njim.
Zapitaj se kome ne odgovara likvidnost Centralne Banke tutkume.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svakim potetom Nasa stranka pokazuje ciji je igrac. Centralna banka je jedina istinski nezavisna institucija, na koju sapu ne mogu da stabe Dodik i Covic. I onda se nadje ovako par ublehasa, potpomognutih netavisnimedijima, da krenu gurati pricu o nepostenju i kriminalu prvog covjeka Centralne banke, kako bi se otvorila mogucnost smjene. Ocekujemo da se ukljuci Tuzilastvo, istrage i privodjenja, a onda je lahko pretpostaviti sta slijedi.
Aranut je LEVAT, ali je SOFTIC kriminalac.
Arnaute ne mereš ti protiv tolikih para,jake mušterije su iza tih zidova i arče naše pare.Gledaj sudsku vlast da se uredi da imamo sudove i tužilaštva a ne da sude te nepismene kurave koje ne znaju da napišu ni presudu.
Imali jos neka stranka(osim onih pravih) gdje ovaj zvirac nije bio!?
odlican odgovor sitnom politicaru bez osnova znanja. ako i laik ovo procita razumjece koliko je arnautov napad izreziran kao i gdje je izreziran.
Ovaj izraelski lobista Arnaut, nema koju stranku nije promjenio, samo još čekam da se pomoli kod Vučića u Srbiji.
Kad je ko kod nas dao ostavku, osim one kantonalne ministrice neki dan, samo u ih u tabutu mozes iznjeti.
Ovaj Arnaut svakom nesto pametuje, a kad je bio u SBB Fahro mu zenu na sarajveski aerodorom zaposlio...valjda sve po proceduri.
Softicu malo je za nekog poput tebe 7-8 milja + benefiti. Ja kontam nesto da ti se odobri milion da se mozes kredit u mocartu I cisto malo da imas za kurvaluka
Kakve ovaj Softic kcerke ima...najljepse u BiH,obje doktorice 😍
Nemojte Softica dirati. On I Asimz Sarajlic Ranjavani na Žucu ns prvoj lijiji. Kasnije Asim I'm zavrsio faktet u Travniku znate kako to ide.
Bolje biti direktor centralne I razvojne banke BiH nego premier Kanade. Ovi vise izadju sa platom,ukradu,sto je najbitnije nista ne rade a kes pristize ko lud ako nece on njima eto njih njemu.
Zamisli drzave postavi te stranka za direktora a ti kad dobijes ugovor tj. Mandat dobijes I titulu governer hahah ja cirkus zemlje. Ko da smo engleska ili skotska . Sir , Lord ofo ono hahaha KREZAVI bosnjo uvjek me nasmijes
Zamisli drzave postavi te stranka za direktora a ti kad dobijes ugovor tj. Mandat dobijes I titulu governer hahah ja cirkus zemlje. Ko da smo engleska ili skotska . Sir , Lord ofo ono hahaha KREZAVI bosnjo uvjek me nasmijes
bravo sandzaklijo naša sandzacka