Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Higijenske potrebe su potrebe svih nas koje moramo zadovoljiti u ovim danima pogotovo,u ovim mjesecima narocito i mnogo vise nego smo imali naviku do tada.Lijepo je znati da se neko pobrinuo i za ovaj segment i da pruza podrsku na ovaj nacin
Općina Centar je po ko zna koji put pokazala da je uvijek na strani svojih građana.Svaka čast.Kapa do poda.👏
Svaka cast, trudnicama kao i penzionerima je u ovakvim situacijama pomoc najpotrebnija
Lijepe vijesti u ovo danasnje tuzno doba, drago mi je da neko misli i na ovu populaciju, ipak trudnice moraju cuvati trudnocu i svaka pomoc im je dobro dosla.
Nasa Opcina u sluzbi nasih gradjana, svaka cast nadleznim sluzbama koji se brinu za ovo.
Bas me nekako tuga prodje, kad znam da u ovoj situaciji trudnice se moraju boriti za sebe i bebu, nadamo se da ce ovo proci i da cemo normalno nastaviti zivjeti.
Ovo su bas divne vijesti i zaista mora se pohvaliti...Centar brine za sve svoje gradjane, a posebno se sada paznja treba posvetiti ovim mladim buducim majkama. Neka znaju da smo svi uz njih.
Svaka čast da je Opština došla do ovih sredstava kakva je pomama, očito su na vrijeme reagovali, hvala im za sve naše trudnice❤️
Obzirom na trenutni nedostatak i visoke cijene higijenskih potrepstina ovo je znacajna pomoc za socijalno ugrozene trudnice koja ce sigurno dobro doci.
Bilo koji vid pomoci za ugrozene kategorije je znacajan,pogotovo stariji i trudnice trebaju biti sto manje izlozeni i adekvatno zasticeni kako svoje zdravlje ne bi doveli u opasnost.Hvala vam sto mislite na njih.
Ovo me rasplakalo. Čekati bebu u ovim uslovima i biti tako bespomoćna je da crkneš. Držite se, sve će ovo proći!
Nasa obaveza je da vodimo racuna o najosjetljivijim grupama gradjana,da im obezbijedimo neophodnu pomoc i olaksamo svakodnevnicu u ovoj vandrednoj situaciji.Sve pohvale za opcinu i brojne aktivnosti koje poduzima.
Svaka cast Opcini Centar koja nastavlja pomagati najugrozenije,higijenske potrepstine su trenutno izuzetno vazne kako bi se zastitili i izbjegli mogucu zarazu.
Najvaznije je biti drustveno osvijesten,imati siroko polje odnosno vizire da se iz svih uglova sagledaju mogucnosti za pomoci onome do nas.To je najbitnije i najvaznije.Opcina Centar to ima
Svako od nas se danas sutra moze naci u stanju socijalne potrebe.Niko ne bi trebao gledati koliko ce pomoci i vagati sta se moze uraditi a sta ne.Sve sto je u nasoj moci se mora uraditi,sva se sredstva i svi potencijali moraju iskoristiti.To je za sve nas
Najosjetljivije kategorije stanovnistva su nam trudnice,najstariji stanovnici,djeca.Njih moramo spasiti i sacuvati.To nam je zadatak za svakoga od nas.
Rukovodstvo i uposlenici opcine Centar znaju odlicno raditi svoj posao i ovo je jos jedan od tih svijetlih dokaza u nizu