Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To dodiče......
pocetak raspada genocidne tvorevine zvane PC
Za ove idiote u RS-u sto uporedjuju federaciju i dodikov privatni kanton : Kod nas bar nijedna jaca firma nije prodata, tu je telecom, elektroprivreda i rudnici koji uz zdravstvo i skolstvo cine kicmu ekonomije, zbog toga mi nikad necemo biti u nekoj velikoj krizi ! A dodik rasproda sve, da bi napravio zgradu vlade gdje je pepeljara 200 km (naravno sve po zakonu), pravi najskuplji autoput na planeti (koji nece nikad biti zavrsen) pravi nevidljive aerodrome, penzije u rangu zambije, invalidima dao 37 km... I sto je najgore od svega sve vas vuce za nos, treba jasno reci da nikad necete biti to sto vam on prica, nikad Evropa i svijet nece dozvoliti da napravite drzavu na genocidu, niti cemo vam mi dozvoliti da se mirno odvojite !!! I cijeli zivot cete prezivljavati, nikad zivjeti...svakim danom ce vam biti sve gore i gore !!! Naprijed i SDP I SDA, uradite nesto za svoj narod, vrijeme je da bolje zivimo, a srbima neka njihove srpske, bolje nisu ni zasluzili !!!
KMO VAS JE.BE IDITE U SUMU I BERITE GLJIVE,AKO NISTA NEMATE JESTI,A SLUCAJNO DA NISTE UPALILI STRUJU TO JE SVE MOJE U RS I MOJE FAMILIJE,SAMO CEKAM DAN DA POCRKATE I DA CITAVA SRBSKA BUDE MOJA,STA HOCETE HOCETE I SVJECE DA VAM PLACAM JOS,EEE PA RACKU VAM JA SAM KNEZ DODIK IZ RS I ZNASE KO VAM ZIVOT OBLACI,MARS BRE STOKO STA CE VAM STRUJA I BATERIJE SAMO MI TROSKOVE PRAVITE U RS-U,PA STA CE MENI I MOJOJ FAMILIJI OSTATI,JOS KOJI MILION DA IZNESEM U RUSIJU KO VAS JEB.E U MRAKU VISE NEGO JA VAS KNEZ DODO.VOLIM MRAK I SLIJEPILO U RS-U RADIM STA ZELIM OD NARODA HA HA HA RECE DODO PA POBJEZE U MOKVU.
Vidi bosnji, draze im vidjeti da ima problema u RS nego hljeba se najesti. Vidim vas Lagumdzija sve nahrani i napoji, ne znate sta cete od radosti.
po cemu mislis da je to pocetak kraja Srpske? Ako su ekonomski problemi pocetak kraja neke drzave ili oblasti onda bi vise od 80% drzava i oblasti na ovom svijetu odavno prestale postojati, krenuvsi od BiH.
Libo me uvo za sirotinjom tamo. Sami su sebi odabrali.
polako polako, sada će početi i ZELEN hljeb jesti!
Ma kakve socijalne kategorije. JA CU TO UKINUTI !!!
Koje ste vi budale te pare će Vožd da upotrebi za izgradnju aerodroma u Trebinju,Sokocu,i Bjeljini,pa na izgradnju auto puteva,termo elektrana,izrade policijskih znački sa oznakom PC-ija itd,itd
Zar vam nije bilo bolje kad smo zivjeli skupa. Ne dajte da vas vogna opet posalju protiv nas. Oni ce biti obezbjedjeni. A vi ce te prolaziti kroz ista vogna.
Dajte Srbi osvjestite se. Postanite Bosanci i da pocnemo nasu domovinu tjerati naprijed. A ovi sto to nece neka idu gdje hoce. Ne srljajte zbog njih i zbog \'srpstva\' u njesra. Vidite gdje vas je to sve dovelo. Posvadjali su vas sa vasim komsijama, raselili vas,ostavili vas na cjedilu. Zbog cega?
Ako srbi misle da smo mi njihovi dusmani onda se grdno varaju ali je sustina problema da taj BROD na kojem se vi nalazite sve vise i vise tone,a vi zaspali pa sanjate o nekoj svojoj drzavi.Probudite se i vidjet ce te sta je stvarnost a to je da vam drugi kroji kapu,a taj drugi je AMERIKA cega se ni vi srbi a ni hrvati .a ni muslimani necete rijesiti jos za 1000 godina.
Jadna ova sirotinja. Pohlepa.
Važno je da nema prenosa nadležnosti na nivo BiH.
Samo pjenite dusmani, ali uzalu. Subvencijama se stanovnistvo samo navikava na nerad. Bez subvencija se potice rad, a rad potice razvoj.
Nije to poseban problem jer imaju KONTEJNERE.Tamo se uvijek nesto nadje mrvica koje baca Dodik.Samo tako naprijed i POMOZ BOG BRACO SRBI.